Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mismis
csendes tag
válasz
mdav88
üzenetére
Hát ez az árkategória az én igényeimhez egy kicsit túlzás lenne, de köszönöm a visszajelzést.
------------
Dózeres készüléket lehet úgy használni, hogy egyszerre csak egy adagot töltök bele, és annyit is nyerek ki?
Ezen a videón például bemutatnak egy hasonló használatot, de nem hiteles, mert előtte majdnem teleőrölték a tartályt.https://www.youtube.com/watch?v=ruqgxt95TTY
Úgy tűnik nekem, hogy egy dózeres gép kabaőrlővé alakításakor a garat adottságai miatt nem lehet az ember biztos a végeredményben a pangó őrlemény mennyiségét illetően. A gyártóknak maguknak is nehéz ez az a
átalakítás, és a dózer nélküli gépváltozatok általában ezért tartanak vissza több őrleményt, mint a dózeresek.De ha a dózer megtartásával is lehet csak egy adagot betölteni és darálni, akkor nem muszáj megszabadulni tőle. Vagy én túl naív vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest