Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
handrash
üzenetére
"Egyszerűen még nem állt át az ízlésed az un. "gyümölcsős" ízvilágra, ezért érezted a kávézóit savanyúnak."
Én meg azt hittem azért érezte savanyúnak mert savanyú volt neki.... Nekem az a véleményem erről mint kisebbség, hogy ennek szvsz zsigerből kellene hogy jöjjön (lehet azért mert nálam sem jött és nem is jön). Akinek a receptorai túlérzékenyek a savanyú ízre és azt nem is tolerálja, azt átállítani merő erőlködés (jómagam is erőlködöm). Biztosan lehet és van is ilyen, de nem hiszek az őszinteségében. Soha ne higgy az úthenger alatt fekvő ember mosolyának őszinteségében

Mindazon által én nem jelenteném ki kategórikusan, hogy ami gyümölcsös az savanyú, mert ez nem igaz. Ilyen a méltán itt is nagyon (és álatalam is) kedvelt etióp yirgacheff, számos kenyai. És hogy ellenpéldát is mondjak, ittam kávézóban savanyú monsooned malabart, ami nem a gyümölcsösségéről meg a magas savakról híres. Mondjuk ez utóbbit nem tudom hogyan sikerülhetett(Szeged, A2) elkövetni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest