Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Sinisi
üzenetére
A kézfertőtlenítők otthoni használata az egyik legrosszabb amit tehetsz. A kezed tele van baktériumokkal, amik együtt élnek veled (szimbiózis), mintegy védő réteget képezve a felszínen, és nem hagyják, hogy az igazi kórokozók elszaporodjanak (elfoglalják előlük a helyet, tápanyagot). A kézmosást ezek röhögve túlélik, de a kézfertőtlenítő nem válogat, gyakorlatilag átmeneti biztonság után nyitva hagyja a kaput. Normál körülmények között a kézmosás elég.
E. Coli: idén tavasszal, miközben majszoltam a kertben termett hónapos retket eszembe jutott, hogy a tél végén kértem a szomszédos farmról trágyát, ezt belekapáltam a földbe, majd a belőle kihúzott retket hideg vízben lemosva elfogyasztottam (ezt a retket ugye nem hámozzuk). Biztos nem volt steril, de túlélte a család. Jövőre ismételjük.
ne legyenek kétségeitek, a szuperben vásárolt retek is trágyában nő (jó esetben). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az ivóvízben az E. Coli ok, mert nem az. Nagyon nem, leginkább azért mert a tömegétkeztetésnél könnyen lehet abból baj, ha szintje átlép egy határt, és mert alapvető higiéniai problémát jelez (mondhatni tisztasági indikátor).Parci (2 kg kosz/2év) még ha nem is szó szerint kell érteni, de van benne igazság. Sokgyerekes családoknál szokták mondani, hogy ha leesik a cumi, az első gyereknél kifőzzük, a másodiknál lemossuk, a harmadikét meg lenyalja a kutya

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ne legyenek kétségeitek, a szuperben vásárolt retek is trágyában nő (jó esetben). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az ivóvízben az E. Coli ok, mert nem az. Nagyon nem, leginkább azért mert a tömegétkeztetésnél könnyen lehet abból baj, ha szintje átlép egy határt, és mert alapvető higiéniai problémát jelez (mondhatni tisztasági indikátor).