Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozsy18
tag
Nekem is ez volt a fő ok, amiért nem kézit vettem. Megemelem a kalapom az OE és a Kinu előtt is, de ennyi pénzért többre értékelek egy berregő micsodát kompromisszumosan.
Mérlegeltem, mit és milyen mennyiségben iszom itthon: kb 50% espresso, 30% tejes ital a maradék pedig filter. Erre nekem azt adta az egyenlet, hogy espressohoz vegyek őrlőt, a filter pedig kompromisszumos lesz.
Ezért nem Wilfat csücsül most az asztalon, mert azzal max coffee shotot csinálok, de espressot tuti nem.Szerintem ha megmarad az érdeklődésed a filter jellegű italok környékén, akkor próbálj ki egy Wilfát. Én már többször ittam belőle filter, teljesen korrekt, élvezhető italt ad, ráadásul Hoffmann és Wendelboe is ajánlja otthoni drehálónak.
Ha budapesti vagy látogass el a Steamhouseba a Batyin, jelenleg ezt használnak filterhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Df83v2 választható késekkel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest