Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
soldier2 #52556 üzenetére
én is éppen kóstolgatom a renekát, ims-t és a VST-t. mind másmilyen ízű. reneka 16g, ims, vst meg 18g környékiek, és mind 18grammot kap.
ebben a pillanatban a legolcsóbb, az IMS competition a befutó nálam, de ez is KV függő lehet szerintem, mert amit itt gyengeségnem érzek, eddig soha se zavart. Nagyjából 1 éve renekázok.eddig egy féle saját kuba alterra pörivel az alábbiak a benyomások: vst hozzátesz valami égett izt, reneka meg kissé testetlenné teszi az egészet, viszont egy néhány ízt felerősít. perpillanat az ims tetszik a legjobban. a crema ezzel a legvilágosabb, egyúttal a legtöbb, közben meg testes, és nem csakacsoki. lefolyás is vele a legggyorsabb.
annyi koffeinre nincs szükségem, amennyi kéne ahhoz, hogy szűrőnként hőfokot, őrlésfinomságot is állítgassak. pid, őrlés, tömeg azonos (renekával lőttem be a hőfokot, azt kapta a többi is). Nomeg ilyen időben nem tudok 1kg (ennyi meg kéne hozzá) pontosan ugyanolyan pörit előállítani a teraszon, szóval ezek csak első benyomások, 2017ben lesz még időm kóstolgatni. mind megvettem, egyik se kölcsönszűrő.
az is lehet ám, hogy kb a tamper erők különbségét érzem, mert ugyan próbálok ugyanúgy tamperelni, de ez tökéletesen biztos nem sikerült..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Peugeot, Citroën topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Star Citizen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Programozás topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest