Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
Bazsee71
üzenetére
a graefnál az őrlőmű 2 darabja közé beül a kávé és szerintem az eltart. ma szétcsavarozom és teljesen kipucolom. de továbbra sem tartom espressoképesgépnek csak az első pár hétben. ma már egyétalán nem tudok puderre őrölni vele, pedig olyasmi őrlemény kellene. /legalábbis az én setupommal igy adja ki a 25 másodpercet és a 60ml-t./ a hario egyből egészen finomra őrölt és jó is lett a főzet vele.
de az is lehet, hogy az állitótárcsa műanyag menete és a 2 műanyag pöcök amik abban futnak kopnak ki és adnak mindig egyre nagyobb holtjátékot az őrlőműnek. lehet ezért is van az a második lehetőség amikor még lehet finomitani rajta. pár hete irták mások is, hogy már nem tudják hova állitsák mert minden a max finomságon van de egyre rosszabb lesz idővel.
vagy mind a 2 jelenség egyszerrre. igy vagy úgy, én nem szenvedek vele tovább. ha engem kérdeztek ez nem espressoképes őrlő.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mikrotik routerek
- Vicces képek
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest