Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Kiragadtál egy mondatot a leírtakból. A végeredményben nincs olyan különbség, ami megér egy családi nézeteltérést (szvsz nem létezik olyan kávégép ami megéri). Azt, hogy a Sylvia egy régi név amit nem véletlenül tartanak sokra, és hogy a súly a kar felhelyezésénél számít én is írtam ("Régi bevált név, nagy rézbojler, merev vasváz (ez lehetne rozsdamentes, de a Cremina sem az....", " Én is vsz a Sylviát venném ennyiért....", " ... a kart könnyebb meghúzni..." Az alapvető dolgokban ezúttal egyetértünk. Nekem csak annyi bajom van ezúttal, hogy ne negatív felhangal, vádaskodva válaszoljunk, ha úgy jön ide valaki, hogy körülnézett előtte, és van elképzelése, hogy mit szeretne, és az nem egyezik a mienkkel (az, hogy a sylvia ennyire olcsó, az viszonylag új dolog, sokáig épp az itthoni ára miatt nem ajánlottuk, nem is ajánlhattuk). Meg lehet az ellenkezőjéről győzni észérvekkel, de idő kell amíg az ember gyomra beveszi a változást (nekem is időbe került, míg nem kompromisszumos szükségmegoldásként néztem a Creminára a Londinium helyett). Ha meg nem néz körül valaki akkor meg az a bajunk. Kicsit van sapka, nincs sapka jellegű a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó egy Gaggia Brera automata kávégép, pár apró hibával
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest