Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
Szerintem tökmindegy ,hogy ott van-e a pr megjelölés.
Ja és igen,ha te szervezel majd egy kávés rendezvényt és szr lesz a kv, akkor te is meg leszel szólva , bármilyen meglepő...
hoznod kell egy szintet!"becsempészte a kávés szubkultúrát egynespresso rendezvényre"
Na,erre írtam én korábban,hogy ez a képmutatás.
Becsempészte a pénzt a zsebébe.
Szerintem rosszul tette,de ki merné kétségbe vonni a pénzkeresést a mai világban?
Ha a szakmaiságot és a pénzkeresést egy mérlegre tesszük melyikünknek hová billenne a nyelve?
Egyébként nem nespresso rendezvényről beszélünk,hanem minőségi ételekről,italokról,alapanyagokról, kifinomult ízlésű közönségről, gourmet fesztiválról. -
soldier2
őstag
Ez sokaknak szívfájdalma. Oda van írva, hogy "hírszerkesztő", és mi tudjuk, hogy ez a korzón a fizetett pr cikkeket jelöli, de egy laikusnak nem mond semmit (mondjuk laikus nem olvas kávékorzót
)Killerjohn: ezért írtam, hogy nincs kőbe vésve itt semmi. Nekem sem éri el a felsőszűrőt a kávé (csak a Gaggia dupla kosárral, de azt nem használom) sem a 7g-os VST-el, sem a naked karhoz kapott 20g-al (ezt használom dupla helyett, ha éjszakai ügyelet után talpon kell maradnom (vagy vendég van).
Tóth Sanyi: az vesse rá az első követ, aki soha nem engedett az elveiből (bármilyen okból). Ha hivatalos Nespresso reklámarcnak állna, akkor igazatok van. De ezzel szemben a valóság, hogy becsempészte a kávés szubkultúrát egynespresso rendezvényre. Vsz a mellette szereplő hölgyike nem is hallott még a cascaráról, nem hogy elkészítse.
Ronin: mi az a KKT?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gumi és felni topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hoznod kell egy szintet!
)