Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bl4ze

veterán

válasz Kávé Kálmán #23313 üzenetére

Kedves Kalmár. Tévesz. Nem, nem ismerem a telefonszámodat, nincsen elmentve.
    Egyszer igen régen rendeltem tőled egy AeroPress-t. Ennyi. Ettől még nincsen meg a számod elmentve ergo fogalmam sincsen ki írta az SMS-t a szóban forgó 30-as számról, hogy "lekötelezel". Ennyi volt benne.
    Ezután jött az a furcsa, pikirt, piszkálódó (nem akarok csúnyán fogalmazni) SMS ami kiverte a biztosítékot.
    Itt sem volt aláírás.
    Ezért amikor olvastam 2x is visszahívtam a számot, nem vette fel senki.

A stílusa miatt elsőre a "szegedi emberre" gondoltam,de fura volt, mert már hónapok óta nem piszkálódik, majd meglepett, hogy a Kávékalmár száma jött fel a tudakozóban való keresés után.

Mi hajt?
    Semmi.
    Annyi "csak" ,hogy nem kérek ilyen faragatlan,piszkálódó SMS-eket aláírás nélkül. Gyerekes üzenetek.

És kérlek ne gyere azzal,hogy biztosan megvan a számod : nem, nincsen.
    Miből gondoltad, hogy megvan a számod ?
    Nem vagyunk barátok, de még ismerősök sem : nincsen meg.
    Azért mert egyszer 1+ éve vettem egy AeroPress-t ezért nincsen lementve a számod, akkor is csak a kiszállítás mikéntjéről egyeztettünk.
    Ilyenért pedig bocs, de nem mentettem el a számodat.

És nem kaptam ilyen üzenetet ""Külföldön vagyok Balázs. Kérlek írj üzenetet!""

Ha kapok akkor SMS-ben válaszolom meg, és kérdezem meg ki vagy - mert ebből sem derült volna ki Nekem ki ír ilyen SMS-eket.

+++

Új hozzászólás Aktív témák