Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lszlfrng
csendes tag
válasz
lszlfrng
üzenetére
Az ajánlások és tapasztalatok alapján felül kell bíráljam a javaslatom.

A mazzer mini-e nekem a tölcséres és (mától) rács nélküli. Ha nedvesíted a kávét akkor tapadás nélkül távozik és a csúszdát is két mozdulat lehet megszabadítani a kávétól. Szóval a tölcsér jó megoldás.
-
HSM
félisten
válasz
lszlfrng
üzenetére
Rémálom...

Gyakorlatilag minden leírt gond megoldódik, ha nincs ott a tető és rács, és egy ecsettel valamint garatsöprés után ráindítással kitakarítod. Gyors és hatékony módszer.#113611 konzumpro : Én egy ~200Ft-os gumi "vakszűrő" betétet használok, tökéletes a kb. havi 1 visszaöblítésre. A papír nálam sem az ízen javított elsősorban, hanem hogy nem gyűlik össze egy óriás adag zsíros gané a felsőszűrő környékén.
1-1 alkalommal előfordul, hogy elfelejtem belerakni a papírt, utána egy takarítás is szörnyű, mi jön ki...
A háromjáratú szelep olyankor szépen beszippant mindent oda a pogácsa tetejéről.A kosár oldalára tapadás ellen nekem a dupla tömörítés vált be, tömörítek, majd határozottan, de nyilván azért érzéssel odakopogtatom a kosarat a szilikon tampertartóhoz, akkor belehullik az oldaláról az őrlemény, azt még rányomom és jó is.
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
lszlfrng
üzenetére
A Mazzer varázsa pont az, hogy másfél másodperc alatt tisztára lehet söpörni a garatot egy kiskanál nyelével, vagy bármivel, utána kb. 0 gramm a pangó. Minek pumpálni, meg hasonló f.szságokat csinálni?
Az a Daniel féle kacat pont a Mazzer egyik legjobb tulajdonságát öli meg.
Mazzert pumpálni pont semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

1-1 alkalommal előfordul, hogy elfelejtem belerakni a papírt, utána egy takarítás is szörnyű, mi jön ki...