Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
qvik27
üzenetére
Nem értek a kávégép tervezéshez, sem gyártáshoz. De én ezzel mindig úgy vagyok, hogy ha ugyanezt ki lehetne hozni olcsóbban, akkor valaki (tipikusan feltörekvő cég) megcsinálta volna, mert mindenki profitból él. Mivel eddig még senki se jött ki ilyennel, azt gondolom, hogy valamilyen szinten mégis csak reális lesz ez az ár.
Ugyanezt látni a kézi örlők terén: tipikusan drágállják a Kinu meg Commandante árát, de amikor a kínai feltörekvő gyártó kijön egy olyan modellel ami egy szinten van velük, az is csak minimálisan olcsóbb (ami azt eredményezi hogy mire ideér Kínából ugyanannyiba kerül, csak helyieknek olcsóbb).
Fórumba is többször feljött, hogy "hát ez csak egy henger meg tengely meg némi csapágy, kést mindenki úgy veszi, CNC-zünk össze egyet". Aztán amikor utánajár, rájön, hogy max drágábbra fog kijönni.De említhetném a topik kedvence NZ-t is, ami "mindenki" szerint túlárazott, de mégse jött ki senki olyan őrlővel ami ugyanazt tudná, csak olcsóbban.
Szóval attól, hogy első ránézésre irreális egy ár, az még nem jelenti azt, hogy ugyanazt meg lehet csinálni olcsóbban is.
Nyilván az már egy külön kérdés, hogy megéri-e kifizetni az árat, vagy célszerűbb bevállalni pár kompromisszumot egy drasztikusan alacsonyabb árért. -
SoundON
tag
válasz
qvik27
üzenetére
...én sem igazán értem hogy miről is beszélsz, mi a felháborodásod tárgya?
Senki nem azt állította hogy a 3-4MFt vagy "csak" a 2 nem sok egy egyfejes presszógépért. Legalább is van akinek sok! Például nekem is az! Nem aktuális problémám hogy melyiket vegyem. De ha az lenne sem kéne elnézést kérni senkitől.De azt állítani hogy nincs ezek mögött a több milliós gépek mögött semmi, azért az erős!
Én ki se merem mondani hogy a "sz@ros" kis gaggia classicomra mennyi pénzt basztam el...
talán még nem ennyit
Pont múlt héten kerestem a drága 34eFtos BWT digitális átfolyásmérő helyett valami olcsóbbat amit be tudok szerelni a Bestprotect elé mert lövésem sincs mennyi víz megy át rajta egy évben. Kerestem sima kinullázható analóg vízórát, de nem találtam. Rákerestem a neten, majd kiderült hogy van 7eFt körüli slaggra szerelhető digitális játék, rákkeltő műanyag, majd a következő lépcső már 54eFt és rögtön 100meg 200eFtok repkedtek a profibbakra...egy szar átfolyásmérőre, ami semmi mást nem tud csak mutatja hogy hány liter víz megy át rajta! egy semmi, egy fos! ...
Na ezek után lett kurva olcsó a rozsdamentes, tök jól kitalált, digitális 34eFtos BWT!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RAM topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Warships
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest