Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zen42
tag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Én is megmaradtam a hagyományos tampernél. Tökéletesen megértem a maroktamper rajongást, a peremre támaszkodó Bravo meg még tetszik is, de elég kávét csináltam már, hogy ne hordjon félre a kezem és az erő is automatikusan jön. Úgy vagyok vele, hogy ez a játék része. Ha váltanék, úgy érezném, hogy kikerül a kezemből az irányítás.
Sokáig még egyengetőt sem voltam hajlandó venni, de aztán beadtam a derekam.
-
72lakiluk
tag
válasz
WarLock07222
üzenetére
A Bravo: "Gilberto mester kézzel készített speciális disztibútora! Sokak által a világon a legjobb disztribútorként tartják számon!"
Persze magamnak is tapsolok a NZ, a Puck Perfecter meg a Tadamm maroktamper miatt. Amik nélkül van ugyan élet a bolygón, de baromi jól mutatnak a pulton. -
válasz
WarLock07222
üzenetére
én már nem is emlékszem, hogy milyen nélküle. illetve ez máig igaz volt, mert most sima tampert használtam a qm0650-hez. alig várom, hogy legyen "qm-esített" vst15g szűrőm és újra a megszokott cuccokat használjam.
a maroktamper kivesz egy szívást az egyenletből, bármikor újra megvenném.
-
iatti
aktív tag
válasz
WarLock07222
üzenetére
nálam is gyakran előfordul,hogy nem egyenes az a pogácsa. pedig már pár éve gyakorlom.
múltkor lecsúsztam egy fragola féléről egy tízesért. előbb utóbb kell egyet vennem. -
Bazsee71
őstag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Egyszerű, ha van eszköz, amivel nem rontom el, és jó használni, akkor nem szenvedek mással.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze magamnak is tapsolok a NZ, a Puck Perfecter meg a Tadamm maroktamper miatt. Amik nélkül van ugyan élet a bolygón, de baromi jól mutatnak a pulton.
múltkor lecsúsztam egy fragola féléről egy tízesért. előbb utóbb kell egyet vennem.