Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz WarLock07222 #104412 üzenetére
Egyszerű, ha van eszköz, amivel nem rontom el, és jó használni, akkor nem szenvedek mással.
-
iatti
aktív tag
nálam is gyakran előfordul,hogy nem egyenes az a pogácsa. pedig már pár éve gyakorlom. múltkor lecsúsztam egy fragola féléről egy tízesért. előbb utóbb kell egyet vennem.
-
HÁZIGAZDA
én már nem is emlékszem, hogy milyen nélküle. illetve ez máig igaz volt, mert most sima tampert használtam a qm0650-hez. alig várom, hogy legyen "qm-esített" vst15g szűrőm és újra a megszokott cuccokat használjam.
a maroktamper kivesz egy szívást az egyenletből, bármikor újra megvenném.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
72lakiluk
tag
A Bravo: "Gilberto mester kézzel készített speciális disztibútora! Sokak által a világon a legjobb disztribútorként tartják számon!" Persze magamnak is tapsolok a NZ, a Puck Perfecter meg a Tadamm maroktamper miatt. Amik nélkül van ugyan élet a bolygón, de baromi jól mutatnak a pulton.
-
Zen42
tag
Én is megmaradtam a hagyományos tampernél. Tökéletesen megértem a maroktamper rajongást, a peremre támaszkodó Bravo meg még tetszik is, de elég kávét csináltam már, hogy ne hordjon félre a kezem és az erő is automatikusan jön. Úgy vagyok vele, hogy ez a játék része. Ha váltanék, úgy érezném, hogy kikerül a kezemből az irányítás.
Sokáig még egyengetőt sem voltam hajlandó venni, de aztán beadtam a derekam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest