- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TDX
tag
válasz
aradebil2 #12455 üzenetére
Személy szerint nem használtam (sőt, nincs se kotyesz itthon se 3dnyomtató), de máshol már láttam hogy lehet könnyen nyomtatni, gyors kereséssel több opciót is találni. Persze ha zavar hogy műanyag érintkezne a darált kávéddal, akkor nem megoldás. De ha nem zavar, itt egy példa. https://www.thingiverse.com/thing:4219382
-
TDX
tag
válasz
body007 #10720 üzenetére
Fordítási hiba, a VST oldalán a +/- 1.0mm arra vonatkozik, hogy a lyukak mintája mennyire van középen.
Hole pattern is centered to +/- 1.0 mm and placement is oriented for uniform extraction throughout the entire puck.
-
TDX
tag
-
TDX
tag
válasz
RetepNyaraB #10146 üzenetére
Azért van olyan fajta bab és pörkölés, amit nem találsz meg itthon a legjobb pörkölőknél sem. Persze ár/értékben nehéz megverni egyes itthoni pörkölőket, de mindig van feljebb, árban és értékben is, de leginkább árban.
-
TDX
tag
válasz
kmarci25 #9294 üzenetére
Ezzel szerintem nincs gond igazából ha tényleg gyorsan ki tudod venni és nem kell 100x kinyitni egy alapvetően fagyóban tartott nagy zacsit. Én 200g-os zacsikból veszek mindig ki egy-egy adagot amik a fagyóban vannak alapvetően. Ez nálam jól működik, úgyhogy én 1 kg-t inkább azért szétbontanám ekkora részekre.
Többször is volt, hogy 400g-t kétfelé szedtem, egyik fele a fentebbi szerint lett használva, a másik pedig egyből 18g-onként fagyasztva. Amikor a 200g végére értem, összekóstolva a zacskó végét egy külön fagyasztott adaggal egyértelmű volt melyik melyik. Az adagonként fagyasztott jobb volt egymás mellett kóstolva, több íze volt még, de a zacskó vége is azért jó kávét eredményezett.
-
TDX
tag
-
TDX
tag
válasz
kmarci25 #9175 üzenetére
A Helor Flux 106 se kifejezetten hordozható a maga szűk 2 kg-jával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest