Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nem állítom, hogy annyira jó, de meg lehet inni, volt idő, amikor kollégiumba csak ez jutott, manapság már nem igazán ilyesmit iszok.
Nem attól lesz valaki szakértő, hogy mindent leszól, van olyan, aki ezt szereti, el kell fogani, és ha van ötleted/tapasztalatod, akkor megosztod vele...
Amúgy, milyen kávégépekkel/kávéfőzőkkel rendelkezel? Milyen kávét, és hol szoktál fogyasztani/venni? Bár, az ilyenekre nem szokásod válaszolni... -
válasz
üzenetére
Sokféleképp tudok itthon kávét főzni, így gondoltam bármi jöhet, és válogatok, meg amúgy az őrlők általában állíthatók... leginkább a Bialetti Brikka Elite (csak hogy pontos legyek
) kávéfőzőt preferálom, így ha nem állítható az őrlő, akkor ahhoz keresnék.Most az a lényeg, hogy BF akciós legyen

Igen.
Azért nem mindegy, hogy 40k valami vagy 20k, mert van rajta 50%-os kedvezmény.Vásárlási kényszer
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az micsoda
Nem ismerem ezt a fogalmat.

#3018 iatti
Persze véssétek kőbe, de én csak annyit kérdeztem, hogy látott- e valaki jó áron valahol őrlőket.
-
Nem találkoztatok valahol Black Friday-en valami jó őrlő akcióval?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DXRACER Prince L gamer szék
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok éve van már nekünk is, nem lehet benne csalódni.
Nem attól lesz valaki szakértő, hogy mindent leszól, van olyan, aki ezt szereti, el kell fogani, és ha van ötleted/tapasztalatod, akkor megosztod vele...
Válaszoltam a kérdésre.
Érdemes nézni a boltokat, ha megtetszett, mert szoktak lenni sokkal kedvezőbb áron is.
) kávéfőzőt preferálom, így ha nem állítható az őrlő, akkor ahhoz keresnék.
Mr.Csizmás