- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#49155328 #3078 üzenetére
Nem állítom, hogy annyira jó, de meg lehet inni, volt idő, amikor kollégiumba csak ez jutott, manapság már nem igazán ilyesmit iszok.
Nem attól lesz valaki szakértő, hogy mindent leszól, van olyan, aki ezt szereti, el kell fogani, és ha van ötleted/tapasztalatod, akkor megosztod vele...
Amúgy, milyen kávégépekkel/kávéfőzőkkel rendelkezel? Milyen kávét, és hol szoktál fogyasztani/venni? Bár, az ilyenekre nem szokásod válaszolni... -
válasz
#49155328 #3017 üzenetére
Sokféleképp tudok itthon kávét főzni, így gondoltam bármi jöhet, és válogatok, meg amúgy az őrlők általában állíthatók... leginkább a Bialetti Brikka Elite (csak hogy pontos legyek
) kávéfőzőt preferálom, így ha nem állítható az őrlő, akkor ahhoz keresnék.
Most az a lényeg, hogy BF akciós legyen
Igen.Azért nem mindegy, hogy 40k valami vagy 20k, mert van rajta 50%-os kedvezmény.
Vásárlási kényszer
Az micsodaNem ismerem ezt a fogalmat.
#3018 iatti
Persze véssétek kőbe, de én csak annyit kérdeztem, hogy látott- e valaki jó áron valahol őrlőket. -
Nem találkoztatok valahol Black Friday-en valami jó őrlő akcióval?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest