- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecsenye88
csendes tag
Elnézést, hogy közbeszólok, de nekem is ugyan ez a kombinációm van, nemrég szereztem be. Első vásárolt kávé próbálkozásom, nekem sikerült a "nagykönyv" szerint 14g őrleményből, 25 mp alatt 60g-ot kinyerni (dupla presszó), mindezt "7-es állásba", magyarul a legfinomabb állástól nézve a 7. rovátka. Ez idáig rendben is van, viszont nekem nagy problémám az a Dedica-val, hogy a 14g őrlemény éppen belefér a gyári kétszemélyes kosárba. Megvan az őrlés, disztribútort is használok, tamperelek és itt jön a probléma. A gépbe a portafiltert "betekerni" annyira nehéz, hogy konkrétan tépni kell. Az őrlemény hozzáér feltehetőleg a gép szűrőjéhez. Mit csinálok rosszul? Hiszen ez még "csak" a 14g. Nekem nem is kell több, de olvasok 18g-os recepteket is. Az már egyszerűen bele se fér. Amikor szándékosan kevesebb őrleményt használok, akkor simán "bemegy" a helyére a portafilter, de 14g már egyszerűen nagyon szenvedős, "rátépős". Valami tapasztalat?
-
balazs0726
csendes tag
-
Osynho
addikt
Az a kávé inkább sötét pörkölésű, mint világos (illetve viszonylag magas a Robusta tartalma, ezért számomra kicsit karcos az íze). Mivel ennyi idő után döglöttnek tekinthető, így az őrlő mostani beállításai irrelevánsak egy frissen pörkölt kávéhoz képest. Illetve, mivel nyomásfokozós kart használsz, eleve nincs akkora jelentősége az őrlésnek, tamperelésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad - NO LIMITS
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest