Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
Bennem is felmerült a helyes tárolás kérdése, a gugli ezt dobta ki többek között: [link]
Idézet: "Hűtőben egyáltalán nem javasolt a tárolása, hiszen, amikor kivesszük, a hőmérsékletkülönbség miatt be fog párásodni, a kávészemek pedig magukba fogják szívni a nedvességet, ami megint csak minőségromláshoz vezet."
Én egy csatos üvegbe tettem, akkora adagokat, ami egyszerre belefér a gépbe. Mondjuk ez csak kilós kiszerelésnél érdekes nálam, a 20-25 dkg-os kiszerelés egyszerre belemegy a kávéfőzőbe. -
RetepNyaraB
veterán
Soxor volt téma, de lásd kivel állsz szemben:
Ha van 250g szelepes, visszazárható kv zacsid az a legjobb és be a hűtőbe. Ha nincs, akkor én befőttes üvegben tenném el, amennyi teljesen megtölti, de minél kisebb kiszerelésben. Azért minél kisebb, mert mikor nyitogatod az oxigén hamar kikezdi a babokat. Ha nincs hely a hűtőben akkor sötét, hűvös helyen is jó. A konyhaszekrény általában nem ilyen hely.Szerk.: Esetleg simítózáras zacsi is jó, ha rendesen szigetel lezárt állapotban. Mikor nyitogatod legyen függőleges és ne kotorássz benne vadul. A kv-t kanállal szedd ki, ne öntsd. De lehet, hogy ez már túmáccsinformésön
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest