Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Igen, ez így van. Sajnos most a Gondolásokból is le kellett mennie pár főzetnek, hogy rájöjjek, állítanom kell a darálón. Röstellem, de nem hittem, hogy ennyit számít a pörkölés. Előbb icipici shotokat főzött (már azt hittem a gép rossz, de csupán a legfinomabb fokozatra volt állítva), majd első állítás után 70 grammos kávékat adott. Ismét finomhangoltam, délben tesztelem, remélem most már nagyjából jó lesz.
Lehet, hogy az arab kávé is jobb lett volna más örlési fokozaton. Talán emiatt nem teljesedett ki a kardamon. Lehetséges. Akkor viszont tényleg nálam volt a gond, nem az általam egyébként nagyon sokra tartott Kapuczinernél.
A Kona viszont sajnos sehogy sem ízlett
De ahogy Deer76 is mondta, attól még lehet valóban kiváló kávé - csak az valahogy nagyon nem az én ízvilágom.lefelejtettem: Siemens Surpresso Compact-om van (fehér).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De ahogy Deer76 is mondta, attól még lehet valóban kiváló kávé - csak az valahogy nagyon nem az én ízvilágom.
Mr.Csizmás