Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Szellem. #5935 üzenetére

Nos nálam az a terv valóban, hogy 275 napon belül - ennyi van hátra a 3 gépes KIS licencből - váltani fogok androidos 1 táblagépes licencre,

okok:

- A Windows 10 alkotói frissítéssel már abszolút elégséges nekem a Windows Defender + MBAM Premium Lifetime + Windows tűzfal + Adguard (Edge, Chrome, Firefox, Opera alá egységesen elérhető) mix
    - A Kaspersky applikáció maga sokkal több alkalommal frissül, mint a PC-s kiadás
    - Olcsóbb hiszen eleve 1 gépes licencet vásárolok, és PC-n felesleges (számomra), Androidon viszont ragaszkodok hozzá.
    - Beleillik a minden ami lehet a Microsofttól koncepciómba
    - Ahogyan írtad is, Norton után az Agnitum felvásárlásáig, azaz több mint egy évig volt a Windows 8.x érában Windows Defender + Agnitum Firewall Pro kombóm, és sosem szívtam be semmit :)
    - Kisebb lesz a hardverigény.

(#5936) bednarik : Az én gépemben három SSD van:
    SSD Meghajtó I. Plextor M8PeG SSD meghajtó (PX-256M8PeG): Egy 256 GB-os rendszer SSD, de ezen van a rendszer mellett még:

Olyan játékok illetve programok Steamről, melyek fixek, tehát rendszertelepítésenként 1x kell letölteni.

Aztán:

SSD Meghajtó II. ADATA XPG SX930 SSD 480GB SATA-III Termékkód: ASX930SS3-480GM-C
    Origin, Steam, Uplay-ről vásárolt játékaim, ezeket is maximum egyszer kell letölteni rendszertelepítésenként, de még azt sem kötelező, mert Windows újratelepítés után, már vannak olyan intelligensek a Steam, Origin, és Uplay kliensek is, hogy a korábbi letöltést érzékelik, és elvégzik a szükséges műveleteket. Az SSD-n írás akkor következik be amikor ezek frissülnek vagy a TRIM teszi a dolgát.

SSD Meghajtó III. Corsair Force GT 60GB SSD
    Ezen egy játék van jelenleg a Company of Heroes 2.

(#5933) World-Soft: Az i7 egyidőben több szálat tud kizelni mint az i5. Valóságban 4 magja van de 8 szálon tud, és logikai processzornál 8 magnak is jelzi a Windows.

• World-Soft

senior tag

válasz Szellem. #5935 üzenetére

Azt értem, hogy valamennyit fog, de a mértékét tartom soknak.
    3 fő terhelés van:
    - rendszer
    - böngésző
    - Kaspersky

És mind kb 30-30-30%-ban fogja mikor mérek. De az is előfordult, hogy a Kaspersky volt az ami legjobban terhel (~40%).

A szolgáltatók feltételit úgy érzem teljesíti a gép, mert GBit-es lan, SSD és I5 CPU-t írnak a Tel**omnál is.
    És néztem mi lenne ha vennék egy használt 1155-ös procit ami kicsit nagyobb, de lehet nem lenne akkor sem észrevehető a változás.
    Találtam ilyet a beállításoknál:
    "Ne vizsgálja a teljes forgalmat" Ha ezt a megfelelő programhoz társítom, az segíthet szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák