- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
+1. Lumia 520-al kezdtem WP-zni. Aztán elkapott a gépszíj és 830-ra váltottam, emlékeim szerint én is tok nélkül használtam, szerettem, de meghalt rajta az érintőkijelző alsó 3 'gombja' és kompletten cserélték a kijelzővel együtt még a Váci úti Nokia szervízben. Volt hozzá rikítózöld hátlapom is
Utána el is adtam, de olyan stabil telefonom sosem lesz több...
-
Neurotoxin
őstag
Nyáron egy esküvőre voltam hivatalos, kellett egy karcsúsított, fehér ing...Az üzletben a hölgynek elmondtam a paramétereket, hogy mit szeretnék, erre hozott egy rózsaszínű inget is, hogy ez nekem mennyire, de nagyon jól állna. Megköszöntem neki, hogy ez nekem már "too much", ezt a színt erre az alkalomra nem viselném. A hölgyike felháborodottan vissza szólt, hogy nem tudja, hogy mi bajom van, ez 'eper színű'. Mondtam neki, hogy ha ezt a helyzetet már így kell magyarázni, akkor régen rossz
#8 @Elit3Zotya: Hol van már ez a világ! Szomorú, abban az era-ban rendes formákat, színeket láttunk, mertek bátrak lenni a formatervezők. Manapság meg minden egykutya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest