- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
guest
veterán
Nemreg csereltem alplapot, szinten K7S5A-ra,mivel az elozo Chaintech 7SID allando kifagyasokat okozott es rendkivul instabil volt, kulonosen a multimedia alkalmazasoknal.Szemely szerint nagyon meg vagyok vele elegedve hiszen kurva stabil,noha kisse lustabb mint az elobb emlitett ugyancsak SIS735 chipset-es tarsa,viszont becsuletere legyen mondva nagyon szepen produkal meg XP Professional alatt is.Ja elfelejtettem megjegyezni,hogy 1.33 Ghz Athlon Thunderbird procival muzsikal,minden problema nelkul, noha az elozo forumokban sok inkompatibilitasi problemat olvastam egy bizonyos ellenallas helytelen erteke miatt.A BIOS 2001 december 15-i verzio.Talan ez megmagyarazza,hogy eddig semmifele problemat nem tapasztaltam vele kapcsolatban.Esetleg valakinek volt effele problemaja.Kerem irja meg az rhdy1974@yahoo.com cimre.Elore is koszi.
Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit/ BESZÁMÍTÁS OK!
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest