Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
guest
veterán
Nemreg csereltem alplapot, szinten K7S5A-ra,mivel az elozo Chaintech 7SID allando kifagyasokat okozott es rendkivul instabil volt, kulonosen a multimedia alkalmazasoknal.Szemely szerint nagyon meg vagyok vele elegedve hiszen kurva stabil,noha kisse lustabb mint az elobb emlitett ugyancsak SIS735 chipset-es tarsa,viszont becsuletere legyen mondva nagyon szepen produkal meg XP Professional alatt is.Ja elfelejtettem megjegyezni,hogy 1.33 Ghz Athlon Thunderbird procival muzsikal,minden problema nelkul, noha az elozo forumokban sok inkompatibilitasi problemat olvastam egy bizonyos ellenallas helytelen erteke miatt.A BIOS 2001 december 15-i verzio.Talan ez megmagyarazza,hogy eddig semmifele problemat nem tapasztaltam vele kapcsolatban.Esetleg valakinek volt effele problemaja.Kerem irja meg az rhdy1974@yahoo.com cimre.Elore is koszi.
Aktív témák
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest