- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ég veled, KEndre! :(
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Tudom ez nem az ö hibájuk, hanem ez a trend, szabály, a big smiiiileee és öröm'e bódottá csak egy idö után ez inkább megy az agyamra mintsem jólesik mikor tényleg mindenhol ezzel kell szembesüljek.
Tudod hany cukraszdaban, etteremben, pizzeriaban lattam mar kiirva a konyhabol a vendegterre nyilo ajtora, hogy mosolyogj?
Igy mukodik a vendeglatoipar, ezt oktatjak a szakkozepekben, csak a Mekiben jellemzoen nem kepzett felszolgalok vannak, hanem alulfizetett csoro nepek, akik azt hiszik, hogy pincerkedni barki tud. Hat nem, a felszolgalas az kulon szakma.
Hivatali Patkanyok (Office Space) cimu filmben egyebkent igencsak raereztek arra, hogyan kell ezt az eroltetett szinjatszast kifigurazni.
Filmben lathato gyorsettermet amugy egy tenyleges, Magyarorszagon is jelenlevo uzletlancrol mintaztak.
Volt szerencsem parszor hozzajuk, mindig elkap a rohogogorcs, amikor meglatom a piros csikos szerkojukat, hozentrogerrel, millioegy kituzovel.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
ladybug
őstag
-
BITBOYS
addikt
A hozzáállást nem nagyon figyelem, jobban leköt, hogy megkapjam azt amit megvettem.
Lehet csak engem súlyt ez a balszerencse, de ha nem szkennelem át az elviteles csomagot tuti lemarad valami.Screammm: Nálam ennyi simán beleférne
Végre visszakapnék valamit a sok lemaradt kiegészítőből.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
nekem ez nem tűnt még fel, lehet nem is figyeltem..
nekem az az érdekes a mekiben, hogy 4db-os nuggets 230ft (régebben 200), 6 db-os 560 (régebben, most nem tudom mennyi). mióta ezt megnéztem egyszer, mindig 2db 4-est kérek.
ha mekiben kajálok akko rmindig 2*4 nuggetset, nagykrumplit és egy dzsúzt kérek. ezért most 1210ft-ot szoktam fizetni, félév elején ez 1030 volt. kíváncsi vagyok mennyi lesz jövő őszreplusz néha mcflurry: smarties-os vagy csokis-karamellás
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -25% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest