Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Itt a pont
Régi monitoroknál ugyebár a fekete háttér - világos karaktereket volt egyszerűbb előállítani, ezért a kezdeti konzolok így működtek. Aztán *nix vonalon ez annyira megszokottá vált, hogy azóta is ezt preferálják. Egyébként a fordítottja (fehér háttér előtt fekete betűk) jobb a szemnek, nem véletlen, hogy pl. a könyvek, vagy az e-book olvasók (na meg mai szövegszerkesztők, stb.) így néznek ki. Egyébként Sublime Text-ben vannak alapból világos témák is 
Én is nemrég fedeztem fel amúgy, illetve mostanában nem sokat programozok, szóval túlzottan nem tudtam elmélyedni benne... de amit láttam az nagyon tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Régi monitoroknál ugyebár a fekete háttér - világos karaktereket volt egyszerűbb előállítani, ezért a kezdeti konzolok így működtek. Aztán *nix vonalon ez annyira megszokottá vált, hogy azóta is ezt preferálják. Egyébként a fordítottja (fehér háttér előtt fekete betűk) jobb a szemnek, nem véletlen, hogy pl. a könyvek, vagy az e-book olvasók (na meg mai szövegszerkesztők, stb.) így néznek ki. Egyébként Sublime Text-ben vannak alapból világos témák is