- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #23 üzenetére
Ki olt itt le kit? Én igenis segítettem neki. Ha megtanul debugolni, hirtelen egy klasszissal jobb lesz. Olyan ez mintha egy fuldokló kérne segítséget, aki fél kézzel egy csónakba kapaszkodik, de valamiért fingja sincs, hogy mire való a csónak. Én csak elmondtam neki, hogy az pont arra való, amire neki szüksége van. Arról már nem tehetek, hogy kiderült, neki a hobbija a fuldoklás, hát lelke rajta.
Ráadásul egy programozás fórumnak sosem az a célja, hogy más helyett megoldja a problémákat, ez szinte lehetetlen is lenne.
A célja az, hogy segítsünk megoldani a problémákat. És ha valakinek a problémáját web fejlesztő eszközök segítségével lehet megoldani (még ha ő nem is biztos, hogy tudja, hogy neki erre van szüksége, mert ezeket az eszközöket hírből sem ismerte eddig), akkor igenis komoly segítséget nyújtottam azzal, hogy ráirányítottam figyelmét ezen eszközök létezésére.
A hangnememet jogosan lehet kritizálni, sajnos a türelem nem az erősségem
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Béta iOS-t használók topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest