Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Elég sok rosszul működő cég van. Pl egy másik ismerősöm 1hónapja kezdett egy cégnél, (MO leányvállalat) a cég adott Neki 1millát, hogy mennyen ki spanyolba tanulni. Vagy is ennyi pénzt adott Neki, hogy ott betanulja a szakmát. (Ha megnézem, azaz 1milla nem olyan sok, de hány cég csinál ilyet még is?) Ez mellékesen nem számtech cég, csak, hogy ne onnan emeljek ki embereket. Sőt van tanár ismerősöm is, igaz magánsuliban, mellette könyvel elég szépen megél belőle.
Ezzel csak azt akarom mondani, ha teheti az ember (sajnos nagyon kevésszer ) olyat válasszon, ami megéri saját magának is. Mert ezek, melyeket most felsoroltam pl, nem elérhetetlenek. Igen szép fizetéseket is ellehet csípni, persze kezdőként.. mint amilyen én is vagyok, maradnak ezek az összegek (melyre 2éve a seggem a földhöz vertem volna örömömben – most is!).
Nem is tudom, mit akartam kihozni ebből. Inkább csak reményt adni, azoknak akik azt hiszik, hogy csak szánalmas fizetéseket lehet megcsípni kezdőként. Kérdés kinek mi az?
Kis szösszenet, magamról:
(Ahol én dolgozom tettek egy kis csavart a dologba, és vállalkozóként kellet elvállalnom, meg is tettem (kis csavarral én is ), csak így már az a szép összeg nem annyira szép mint az elején. Ezért is irigykedem a kisebb fizetésű, de állandó, bejelentett munkaviszonnyal bírok állampolgár társaimra.) -
amargo
addikt
Egy elég híres cég alkalmazottja.
Szerk: Amikor tőlem megkérdezték a mennyit kérek, kapásból 100k körülit mondtam és örültem volna neki! Aztán megláttam a szerződés és kiderült, hogy az a 100 nevetséges volt és észre se vették amit mondtam.. szerencsére
Szerintem több cég is megadná az összeget, amit kérünk csak nagyon alátudjuk becsülni a képességeinket, ami annak köszönhető, hogy munkát akarunk. Fura.
[Szerkesztve] -
Hangover
tag
-
amargo
addikt
Levélben raktak ki?
Az kemény.. legalább arcuk lehetett volna..
Kis vigasz is:
Azonnali hatállyal raknak ki? A szerződésed szerint meg tehetik?
Ilyen kor a legjobb (aljas) módszer, ha elmész beteg ácsiba, addig sem tudnak kirakni..
A jövőre:
Ezért kell úgy ügyeskedni, hogy a cég ne tudjon nélkülözni
szerk: tömény hiba volt amit leírtam..
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest