Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Persze, legális a dolog, a mi népünk pedig leleményes, csak én nem szeretem eltartani a parazitákat, mert ez mind a mi adónkból megy. A tág ismerősi körben vannak ilyenek szép számban, és még büszkék is rá. Szintén jó móka, hogy a leírt kocsikat kinek, mennyiért adják el (meg amúgy kb. mindent cégre vesznek, mert bármire találni kereskedőt, aki megoldja). Ezért írtam, hogy egy normális országban. De ez tényleg nem ide tartozik, én befejeztem.
-
Vezetik az útinaplót is természetesen. Hogy ez mennyire szabályos, azt nem tudom, de nekem ez eléggé egy kiskapunak vagy visszaélésnek tűnik, amikor megveszed a cégnek az autót, állami támogatással amit a cég nyert, plusz még adó-visszatérítést is kapsz - ismétlem, kizárólag magáncélú használatra, rokonok látogatása és hasonlók, van külön fapad céges autó amivel rohangálnak a céges feladatokat intézni.
Bunkóság, hogy akkor egy magánszemély ezt miért nem kaphatja meg, vagy másképp megfogalmazva, miért mi magánszemélyek fizetjük ezt ki nekik, amikor a vállalkozását egy cseppet sem segíti ez a támogatás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest