Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Marky18
üzenetére
Mondjuk a DS, MLEng és DE rolek között elég nagy az átlapolódás, kis hunyorgással bármelyik lehet bármelyik egy cégnél, meg össze vissza hívják őket.
De ha jól tudom a DE inkább a data pipeline/clean/gather + infrastructure fókuszt tolja főleg.
MLEng elvileg az lenne, aki bár mindent csinál, de fókuszban a prod level lenne, tehát egy haladóbb, spcializált sw dev role lenne elvileg.
DS meg ilyen domaintudásos valaki, aki az ML modellek prototípusát szüli meg.Szóval azért az látszik, hogy ezek a szerepek összeérnek, és nagyon nem fix, hogy pontosan hol van a határ.
De aztán meg lehet totál faszságokat beszélek és fogalmam sincs az egészről.
Igazából csak évek óta unatkozom és szeretnék valami izgalmasat/stimulálót csinálni és a beágyazott fizu helyett valami senior:2M+ területen dolgozni.
Jah, a google leírása a dologról:
https://cloud.google.com/certification/machine-learning-engineer
Ez alapján annyira nagy hülyeséget nem mondtam, hogy ki kelljen törölnöm, mintha sose írtam volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest