Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lastmanrel
csendes tag
válasz
goodboy007 #29556 üzenetére
Remek, ez nekem tökéletes.
Léteznek tisztán Azure mérnök állások is?
Most ahogy pörgettem az állásportálokat szomorúan láttam, hogy ilyen nem nagyon van, inkább csak egy követelmény a kismillió közül. (Elég elrugaszkodott elvárások vannak, a kedvencem hogy egy pozícióban legyél opensource stackból is penge a Microsoftos cuccok mellett, plusz még Oracle is……)Xero: nem vagyok swfejlesztő, nem ilyen irányból érkezek
-
JayZ
tag
válasz
Nem kevés az az 1 m környéke 10 év IT tapasztalattal? Vagy tényleg szerencse is kell 1.2-1.5 m-hez ilyen háttérrel
-
-Skylake-
addikt
válasz
Ezt AWS-re is igaznak tartod ? Felallt egy olyan helyzet, hogy munkaban AWS-el kell dolgozni, elkezdtem tanulni ugy 1 honappal kesobb csinaltam is egy Cloud Practitioner Associate certet, a terv a kovi fel evben egy Solution Architect Associate mert amugy tetszik meg jonak is tartom. Nekem az lenne a fontos, hogy kulfoldon is jobb eselyekkel induljak. Hasonlo a valosag az AWS-el kapcsolatban mint amit irtal, vagy most az Azure ami konkretan ennyire hypeolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest