- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#79563158 #26514 üzenetére
Valószínűleg értem, hogy miért nem érttettem meg és nem is fogom ezt a problémakort. Én 0 kapcsolati hálóval vetődtem önerőből kialakított új kapcsolatokon keresztül az ország különböző szegleteibe. Teljesen máshogy alakult emiatt a gondolkodásom. Egy ilyen új környezet inkább felkelti az érdeklődésem, és érdekesnek találom. Nem pedig kihívásnak. Az emberi kapcsolatok organikusan alakulnak... Persze ez nyilván személyiség kérdése is...
Tudom külföld más...de ha nem ismersz senkit, az alapvetően mindenhol rossz... de ha nem nyelvtudás nélkül mész külföldre élni... ami azért elég ön tökön lövés...akkor azért tudsz kommunikálni. És ha csak nem döntötték el valahol hogy márpedig utálni fognak akkor van esély új ismeretségeket kötni...#26515 emvy: Szerintem teljesen elbeszélünk egymás mellett... A külföldre költözés...és komfortzónából kilépés nyilván okoz némi turbulenciát az életben...de aztán ennek ki kell simulnia.
Most itt arról van szó, hogy valaki eleve rosszul érzi magát már itthon, különben nem ment volna el külföldre... Ott meg találkozik egy másik világgal...de csak az előnyeit szeretné. A hátrányokat nem.
Személyes privát véleményem, hogy túlértékelik a családi és baráti kapcsolatokat... De aláírom, hogy ezt az életutam alakította így ki bennem. Vannak akik jobban kötődnek. Lelkük rajta. Természetesen nem nekik találták ki a külföldi szerencsepróbát...#26518 gygabor88 : Ez jogos és számításba kell venni, hogy ilyenek is előfordulhatnak... Gondoljunk csak bele mit mesélhetnek rólunk akiknek mi voltunk Bécs, London...stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen asztali médialejátszót?
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest