Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz #79563158 #26514 üzenetére

Valószínűleg értem, hogy miért nem érttettem meg és nem is fogom ezt a problémakort. Én 0 kapcsolati hálóval vetődtem önerőből kialakított új kapcsolatokon keresztül az ország különböző szegleteibe. Teljesen máshogy alakult emiatt a gondolkodásom. Egy ilyen új környezet inkább felkelti az érdeklődésem, és érdekesnek találom. Nem pedig kihívásnak. Az emberi kapcsolatok organikusan alakulnak... Persze ez nyilván személyiség kérdése is...
    Tudom külföld más...de ha nem ismersz senkit, az alapvetően mindenhol rossz... de ha nem nyelvtudás nélkül mész külföldre élni... ami azért elég ön tökön lövés...akkor azért tudsz kommunikálni. És ha csak nem döntötték el valahol hogy márpedig utálni fognak akkor van esély új ismeretségeket kötni...

#26515 emvy: Szerintem teljesen elbeszélünk egymás mellett... A külföldre költözés...és komfortzónából kilépés nyilván okoz némi turbulenciát az életben...de aztán ennek ki kell simulnia.
    Most itt arról van szó, hogy valaki eleve rosszul érzi magát már itthon, különben nem ment volna el külföldre... Ott meg találkozik egy másik világgal...de csak az előnyeit szeretné. A hátrányokat nem.
    Személyes privát véleményem, hogy túlértékelik a családi és baráti kapcsolatokat... De aláírom, hogy ezt az életutam alakította így ki bennem. Vannak akik jobban kötődnek. Lelkük rajta. Természetesen nem nekik találták ki a külföldi szerencsepróbát...

#26518 gygabor88 : Ez jogos és számításba kell venni, hogy ilyenek is előfordulhatnak... Gondoljunk csak bele mit mesélhetnek rólunk akiknek mi voltunk Bécs, London...stb...

#26539 kexksz +1 :DDD

Új hozzászólás Aktív témák