Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Drizzt
üzenetére
Szerintem a bezártság által fellendített szektorok fognak visszaesni a bezárás előtti szintre, mert a bezártság miatt többen néztek netflixet, meg több vackot vettek otthoni önszórakoztatásra. Ezek egy része előrehozott vásárlás volt, vagy esetleg plusz, és most meg kicsit túlfut majd az, amit nem lehetett csinálni a pandémia miatt.
Akkor is nagy visszaesés van, ha a pandémia előtti növekedési ütemet meghosszabítjuk, mintha nem lett volna pandémia?
Ahogy én néztem ha valaki közvetlenül a pandémia előtt bevásárolt, és most a visszaesett árakat nézi, még akkor is nagyon masszív pluszban van, kb semmi más nem produkált hasonlót.
Szerintem nincs itt semmi látnivaló jelenleg (még(!)). -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet hamar megszivom. Jo lenne tobb ajanlatig eljutni, hogy legyen backup, ha 1 honap utan rajonnek hogy megse kellenek a contractorok.