Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
petyus_
üzenetére
A gond inkább ott van, hogy az esetek túlnyomó többségében a cégek hülyék és nem képzik normálisan a friss "vezetőket". Senki se úgy születik, hogy jó vezető... van akinek több olyan élettapasztalat van addigra amire olyan szituációba kerül, hogy vezetősdiben kipróbálja magát, de folyamatosan képezni kell az embereket és ezt felejtik el a cégek....
A csodálatos manager képzésekről már ne is beszéljünk.... annyi cégnél láttam már akár még jó vezető alapanyagú embereket szar képzéseken elkorcsosulni, vagy épp kaptak 1-2 értelmesebb képzést utána meg nesze neked csináld...
Mindig azt szoktam mondani erre és szerintem a legjobb példa, hogy a Jogosítvány is csak arra jogosít, hogy vezess... attól még nem tudsz.... ha pedig embereket kellene vezetni, akkor nem elég 1-2 alapképzés aztán hajrá... pont ebből van annyi negatív tapasztalat itt a fórumon is.(#13332) Ursache
Sajnos láttam erre is példát. Ehhez nemért, hát tegyük csoportvezető poziba, mert hátha ott majd megfelel... egy olyan inkompetens idiótát aki a majom favágó munkát nem tudta megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest