- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MataGyula
tag
Hát tapasztalat idáig nem sok van, idő szűkének ''köszönhetően''! Nagy kár, hogy egy két csatornát csak az USA-ban sugároznak ( főképp a National Geographic-ra gondolok jelen esetben, nagyon szerettem volna, ha az is van ). A képminőség idáig nekem nagyon tetszik, valahol a youtube és a DivX Stage6 között, nagyjából a felénél lehet. A program nem leplezte, hogy bizony az 512-es net kevés neki, bár így is lehet nézni, de itt lesz az ideje váltani legalább 1024-re
Remélem hamar végleges stádiumba ér a program , és kapunk majd több csatornát is , netán még több nyelven is ( szép az álmodozás 
Technikai problémával még nem találkoztam, fagyás nem volt, amit kiválasztottam, az pár pillanat után el is indult. Ehét keddtől mindenki kapott 999 meghívót, szóval most már valóban mindenki kell, hogy kapjon
Ha imáim(imáink?) teljesülnek, és sikeres lesz a dolog, akkor szép jövő elé nézünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Remélem hamar végleges stádiumba ér a program , és kapunk majd több csatornát is , netán még több nyelven is ( szép az álmodozás