Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz pottyantós #8362 üzenetére
Attol fugg, milyen oktatot kapsz. Van, akinek a tanuloit elbol meghuzzak, van, aki joban van a vizsgabiztosokkal. En is hallottam, hogy buktatjak a csigasokat, nem tudom, ebbol mennyi az igazsag, en harmadszorra mentem at (es termeszetesen csigas vagyok/voltam).
-
Psychonaut
veterán
válasz pottyantós #8365 üzenetére
Hat akkor hajra, ha neki szemelyesen jo tapasztalatai vannak vele, akkor menj nyugodtan, de szerintem hallomasra (haverom baratja tanult nala) ne adj.
-
AMD Power
titán
Ha Bp-i vagy akkor akar en is tudok ajanlani egy jo oktatot.
-
MmDorian
őstag
az én oktatóm is nagy forma volt, türelmes. sokat mesél egy öregasszonyról, aki minden bizonnyal még a mai napig nála tanul.
zöld panda, dízeles. ha érdekel, pü.
-
shteer
titán
válasz pottyantós #8362 üzenetére
én is náluk csinálom, minden para nélkül. oktatómat én is tudom ajánlani - korrekt fazon évtizedek tapasztalatával
szerintem jónak tűnik..
-
Psychonaut
veterán
válasz pottyantós #8584 üzenetére
Hat, ha fontos, hogy kozel legyen, akkor csak a nagy iskolakat tudom (en) mondani, azoknak van sok helyen irodajuk.
-
veterán
válasz pottyantós #8584 üzenetére
Határ útnál még egy nagyon jó oktatót is tudok, csigavéres amúgy.
"sok időbe telik mire megvan a vizsga, direkt buktatnak"
Tekintve, hogy nem a csigavérnél vizsgázol, számomra értelmezhetetlen ez a kijelentés. Nekem nagyon jók a tapasztalataim velük.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz pottyantós #8589 üzenetére
Nem a Csigaver vizsgaztat, ez a lenyeg, ezt ertsd meg. A kozlekedesi hatosag vizsgaztat. Ha buksz, akkor az az oktato hibaja (meg persze a tied), nem az iskolae. En elsore rossz oktatot kaptam, nem is mentem at. Masodszorra egy sokkal szigorubb, de korrektebb oktatom volt. At is mentem.
-
veterán
válasz pottyantós #8589 üzenetére
Talán 4 hónap úgy, hogy 2x buktam városin (egyszer az én saram volt, egyszer a vizsgabiztos volt überg*ci). Az oktatóm maximálisan lelkiismeretes volt, nyugodt, bár nem is vezettem rosszul. A bukás pedig szerencse kérdése is, Pesten 10x könnyebb megbukni, mint vidéken, a nagyobb forgalom, és a több lehetőség miatt.
-
sagesz93
addikt
válasz pottyantós #8686 üzenetére
menj el a háziorvosodhoz, és mond neki, ő tudni fogja
egy papír arról, hogy alkalmas vagy a vezetésre, ha nem teljesen, akkor milyen megkötésekkel.(pl. ha nem látsz jól, akkor csak szemüveggel vezethetsz, ilyesmik)
ja meg vigyél magaddal egy kis pénzt, ~6500 forint ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
válasz pottyantós #8690 üzenetére
A legegyszerűbb módja, ha megkérded az autósiskolát, hogy mikor van ott az alkalmassági vizsgálatot végző orvos. Akkor odamész, fizetsz, kapod a papírt. Feltéve, hogy nem vagy vak vagy béna esetleg teljesen hülye.
-
Ramius
őstag
válasz pottyantós #8919 üzenetére
Hol 30 perc most a forgalmi vizsga? Szerintem 45.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Tálydi
senior tag
válasz pottyantós #8928 üzenetére
Ez esetben akkor lenne jó a csiga, ha be tudnàl ajánlani az oktatódnál.
Eeeeh, what’s up, doc?
-
picur220
veterán
válasz pottyantós #8932 üzenetére
A forgalmim elvileg január 9-13-ig vmikor azon a héten lesz, és az előtte való héten kell még levezetnem a maradék 6 órát az alap 30-ból. Azt mondta az oktató, hogy jól megy, és hogy ne vegyek plusz órát, mert szerinte nem kell. Mindig mondja, hogy kapkodok meg stb, mondjuk az utolsó 2 órán nem mondta, észre is vettem h olyan nyugodtabban csináltam vhogy mindent, meg úgy elbeszélgettünk, mentünk össze-vissza, és néha azt vettem észre h nem tudtam, hogy kerültünk abba az utcába, ahol vagyunk. No nem azért, mert nem ismerem a várost, hanem gy a beszélgetésre koncentráltam, és a vezetés az csak úgy mellékesen ment mellette, már-már észre sem vettem, hogy vezetek.
Itt Szolnokon is káosz van a hatóságnál, de elvileg be tud jelenteni arra a hétre. Meg az itteni biztosok csütörtökönként Jászberényben vizsgáztatnak, ez még jobban kavarja a dolgokat. Amúgy az a jó Szolnokban, hogy kis város, lehet ismerni minden utcát, minden szar helyet, így az oktató meg tud mutatni mindent. A forgalom sem szokott olyan nagy lenni, meg az útvonalak direkt úgy vannak kialakítva, hogy a legforgalmasabb utcákon nem kell menni. A vizsgabiztosok meg nem olyanok, hogy kp-ra engednek át, hanem tényleg azt nézik, hogy mennyire tudsz vezetni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok