- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
mindenki el tudja dönteni, hogy mit csinál
Mondjuk nekem most 26 évesen ~8,5 éves "B" jogsival (igen, még 18 éves korom előtt levizsgáztam), nagyjából tökmindegy, hogy ki, hogyan dönt, csak nem akartam, hogy féligazságok maradjanak meg a fejekben, elvégre lehet, hogy valaki épp most csinálja a jogsit, és még nincs 18: nehogy ebből legyen gondja; de természetesen azt se gondolja, hogy legelőször csak 2 év múlva mehet külföldre, amikor már nem kezdő a jogsi, mivel ilyen korlátozás nincs.
Ha biztosra akar valaki menni, akkor legkorábban 18 évesen vezet először külföldön.
(Amúgy most csütörtökön KRESZ vizsgázom "A"-ra, be kéne már fejezni a könyv olvasását, még ha a tesztek rendszerint elég jól mennek annélkül is.
) L.T: mondjuk ez a linked egy kicsit félrevezetően fogalmaz, mert az nem igaz, hogy "csak belföldön történő járművezetésre jogosít", hiszen pl. ha kimész az USÁ-ba, stb. Amúgy meg 2006-os.
Szerk: ezt arra értem, hogy 3 év jogi körökben nagy idő lehet. (De legalábbis az apróbetűs részben eléggé mossák kezüket.
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest