Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Ha valakit érdekel egy bontásnak ítélt készülék, keressen meg bátran.
Kijelző ép, keret és, Cappa72 cserélt benne egyet a nyákok közül, de rá pár hétre ugyanúgy meghalt.Olyan haláltusát produkált először, mint a túlhúzott VGA kártya. Széteső kép, kifagyó boot animáció, végtelen bootloop. Cappa72 életet lehelt bele, de ugyanúgy elvérzett, bár akkor csak be se kapcsolt, töltést nem vesz fel.
Hátha valaki lát benne fantáziát...
-
vegyszer
addikt
válasz
Chromiumer
üzenetére
Régen volt itt olyan külső rom linkelve, ami mindkét verziónak jó volt. Tán a kisebb kért egy plusz zippet. De olyan rég volt...
Hátha meglesz. -
vegyszer
addikt
válasz
raptor0417
üzenetére
Töltő panel cserén vagyok túl. És piszkos módon bosszantó, hogy az első 300 órában semmi gond nem volt. Aztán jött egy kisördög, és reboot. Minden ok nélkül. Mára ismét impotens a készülék. Hol bootloop, hol boot után kikapcsol, hol más a gond, de olyan már ritkán fordul elő, hogy egy órát menjen egyben... Pedig direkt nem piszkálom. A wipe factory reset sem segít.
Pedig olyan biztató kezdet volt...

-
vegyszer
addikt
válasz
raptor0417
üzenetére
Miért, neked mi jó belőle?
Mit keresel?
-
vegyszer
addikt
válasz
Thony.80
üzenetére
Semmi szabályt nem tilt másik teló topik linkelése. Hidd el, hogy nem egy ember keresi lassan az utódot. És a kiválasztás sok esetben hasonló.
Bár biztos, hogy én személy szerint Xiaomi Note 3 felé kacsingatok, főleg azután, hogy ma a WestEnd aluljáróban lévő Pingdigital friendship üzletben volt lehetőségem megnézni eme telót testközelből, ahogy a JiaYu S2-t, és sok egyéb más telót is. Csak az árral volt bajom. Mással nem.
-
vegyszer
addikt
válasz
Mathiax Rex
üzenetére
Szakmai Topicban nem hirdetünk.
Az ajánlatom érte egy rekesz Soproni Fekete Démon, és két mandulás Magnum.
Ha érdekel, akkor keress privátban.
-
vegyszer
addikt
válasz
fudi2002
üzenetére
Szívesen megnézném, de miután 3 hónap butatelefonra voltam kárhozatva, többször is lefuttatom a fejemben a biztos szükségem van e erre kezdetű scriptet.
Valaki kísérletezett már ezekkel?
Az oroszom meg messze nem az igazi, hogy a telepítés esetleges bugjait időben észleljem. Hisz a Google fordít nekem. -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Miután röpke 3 hónapot töltött szegény JiaYu G4S a fiók mélyen, talán ma/holnap vissza kapom, életképesen.
Az a kérdésem, hogy melyik is volt az utolsó MIUI rom, ami magyar nyelvű volt? Vagy esetleg azóta lett újabb ág, mióta én szenvedtem a telóval? (kb szeptemberben kezdődtek a bajok)
Esetleg más volnaon mik a menő romok manapság?
Olvastam itt 5.0 romolás beszámolót erős publikus béta teszt jelleggel, meg azóta valóban sok cián lefolyt már a Tiszán, mióta rendesen működött...Nekem a MIUI romok nagyon bejöttek. Nem tagadom. Amellett a nokiauser féle moddolt, valamint a spanyol rom (ami nem kapott frissítést, bár nem is igazán lett volna ok rá) jött be.
Köszönöm
-
vegyszer
addikt
Ha valakinek van törött G4S-e, kérem jelentkezzen.
-
vegyszer
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Szia!
Ha már megérett a topik arra, hogy sw gondok megoldása helyett hw segítség nyújtás zajlik, akkor megkérdem, hogy olyan link van e a tarsolyodban, ahol van is 2/16 alapnyák. Valahogy nem találtam rá a minap, mikor kerestem.
Attól tartok, hogy az én nyákjaim egyike megfáradt. Spontán Reboot, spontán fagyás, spontán bootloop. Néha 10x egy nap. De máskor meg egy hétvégét is simán megy.

-
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
ZTE V5 pro akció lesz holnap.
159$ 2000db erejéig...
Ha esetleg a csere mellett döntesz -
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Most mid van rajta?
Gyári vagy főzött? 4.4? 4.2?A flashtools segedelmével rendbe kéne tudnmi tenni a gyári 4.2 vagy 4.4 verzióknak...
-
vegyszer
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Tudom, hogy paraszt dolognak hangzik, de a kijelző érzékel. Csak nem ott, ahol szeretnéd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ki lehet támogatni, hogy mennyire lő mellé.
SPAOSP ő A "spanyol rom"
Telepítsd fel v3 szerint. Nézd meg.
Ha nem jó, húzod újra v4 szerint.Az egyiknek jónak kell lennie.
-
vegyszer
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Cappa72, komolyan mondom, hogy a teló számomra legégetőbb baját oldottad meg. Lehetséges, hogy az ötlet a felvetésed alapján belőlem pattant ki, hogy milyen jó lenne kanóc nélkül recovery-t használni, de te követted el a kivitelezést!
Óriási köszönet érte!

Már "csak" a GPS a bibi...
-
vegyszer
addikt
válasz
SárkánySzív
üzenetére
-
vegyszer
addikt
Azért, aki kipróbálni kedvet érzett magában, mindenképpen jelezzen vissza, hogy számára pro, vagy kontra a CM12.
KÖSZI!
-
vegyszer
addikt
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Másutt azért értékel?
-
vegyszer
addikt
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Nekem nem rémlik hasonló tünet a fórumon való olvasás után. Biztos nem típus hiba.
Én a spanyol rom, és a miui port vonalat követem rég óta?
-
vegyszer
addikt
válasz
pirosvilamos
üzenetére
Miért ne kezelné?

A készülék független, a szolgáltató szolgáltat, mindkét SIM (nem egy időben) fel tud menni a netre.
-
vegyszer
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Szerintem meg több idő volt a fenti posztot megírni, mint váltani.
-
vegyszer
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Ez, hogy mit rejt a bal tapi gomb a home screen-en, erősen launcher függő. Új launcher, és nincs a két fölös widget ott
-
vegyszer
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Egy új launcher csodákra képes, cseréld le. Pl Apex, Nova, stb
-
vegyszer
addikt
Lehetséges, hogy neked ez új jelenség, de az ősz folyamán már volt ilyen tapasztalatom, hogy a 4.4 (v4 feletti) romokról v3-ra visszaállás során kijelző kalibrációs hiba lép fel...
De orvosolható, aránylag könnyen.A hiba szinte bármely más 4.4=>4.2 rom váltás során jelentkezni fog. Nem a MIUI a bűnös az ügyben.
-
vegyszer
addikt
Szia!
Nem működő rom alól hogy tettél fel a Mobileuncle tools segedelmével egy másik recovery-t?
Én is jól eltúrtam 3 hete a telót. Csak a flashtool-lal tudta egy régi ismerősöm (és itt is aktív fórumtárs) a telóba az életet vissza lehelni. Nekem a W8.1 64 bit driver gondok miatt nem ment. És mikor W XP alatt próbáltam, akkor meg félősen a preloader elől a pipát kivettem. De így még nem ment fel a rom, mert a feltöltési módot eme lépés érintette...
Tehát először is keress egy jó 1/4 telóra való flashtool-lal feltehető romot.
Tedd fel a szükséges driver(eke)t.
Tallózni ki a scatter fájlt, és mehet a móka. Teló csak ekkor dug fel... Jó esetben egy két perc és kész... -
vegyszer
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
A spanyol rom G4S és G5S telóra is jó. Keress itt vissza. Meglesz. Tégy esetleg egy próbát
-
vegyszer
addikt
Újra itt. (hét hosszú hét után)
Ezúton is köszönöm Nokiauser személyes közreműködését. Ezúttal is kihúzott a csávából.

-
vegyszer
addikt
válasz
ekrisztian
üzenetére
Csak erős tipp, de talán azt, hogy nem csak angol, kínai, kínai nyelv van benne.
-
vegyszer
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
A SIM kezelés hiba az a kezdeti MIUIPRO romok sajátja volt. Rég javították a hibát.
-
vegyszer
addikt
Az lassan kezd tiszta leni, hogy a döglött telóhoz az USB vcom driver kellene windows 8.1 alá feltenni.
De nem igazán látványos az eredmény, hogy összejött volna vala... -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy aki Windows 8.1 (64 bites rendszeren) flashtoolsot használt, az melyik drivert tette fel?
Sajnos most jól el sikerült túrni a telót.
Recovery még van, de nem csinál semmit... -
vegyszer
addikt
válasz
nokiae668
üzenetére
http://download.chainfire.eu/supersu
Futtatsd recovery alól. És újra teszi a rootot. Ha elveszett volna. -
vegyszer
addikt
www.needrom.com/download/miui-v6-g4s-port/
Az itteni rom nagyon tetszik. A frissítése egymásra épülnek. (nem lehet egyiket sem kihagyni) -
vegyszer
addikt
válasz
nokiae668
üzenetére
Szia!
Nézd meg a következőt: "Terminal Emulator for Android"
Telepítsd.
Add meg neki a root hozzáférést. Ehhez indítsd el, és add ki a bonyolult parancsokat, amit itt írok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
su
Na ekkor kéri a root hozzáférést, majd
reboot recovery
És kész is vagy. A teló indul is újra recovery módban.
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Most arra gondolsz, hogy a tapi gombok felett van egy újabb kijelzett tapi gomb sor?
Mintha a build.prop fájl szerkesztése útján el lehetne érni ezt...
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Na feldobtam ezt a MIUI romot is. És a mellé tett updatet-et.
Hát, őszintén szólva tetszik. Ugyanúgy stabil, de magyarabb a miuipro romnál.

Íme pár kép:
(amiket a MIUI pro romok oroszul, angolul mutattak)Cappa72 miuipro 5.5.15 belső SD kártya tiltás a telepítés, és az update után ment egyből.
A tárhely így néz ki:Nagyon tetszik a magyar nyelvű felület, újra.
-
vegyszer
addikt
És ezt nézte valaki?
Nem tudom, de nem sok bizodalmam van a lollipopphoz, de hátha...
Olvass utána, mert nem tudom, hogy mi van a linkek mögött 51lollipop.website/jiayu-g4s-lollipop-5-1-update-tutorial/
-
vegyszer
addikt
A Needrom oldalon fent lévő miui romot valaki tesztelte már? www.needrom.com/download/miui-v6-g4s-port/
Elvileg 5.5.22, és van benne magyar nyelv is...
-
vegyszer
addikt
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Van ilyen motyó. Sőt, van is nekem belőle. De a kínai anno 10db fekete jack mikro USB porfogó helyett fehér jack iPhone 5 kis dugó párt küldött, de legalább 100 darabot.
Az meg sajnos nem jó bele.

-
vegyszer
addikt
válasz
Thony.80
üzenetére
Érdekes volt a videó, amit leltem a Micro usb töltő panel csere kapcsán: Egy általános videó a micro USB csatlakozás tisztításáról
Be kell valljam, hogy az elején szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban. De legalább olcsó trükk. Valóban sok zsebpiszkot szedtem ki így. És a töltő azóta "áll, mint Katiban a gyerek"...
Esetleg tégy te is egy próbát. Ártani legalább nem árt, ha leghosszabb esetben nem használna.
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nekem ilyen gond a háló szobában van. Alattam router felettem router. Ugyanaz a net szétdobva. De közepén van, hogy egyáltalán nincs jel.
Ami érdekes, hogy lent, és fent ez nem jelentkezik hiba gyanánt.
(mi lakunk két szintet, anyós fent, és kábellel vittem neki netemet, mert vödörrel nehéz)
-
vegyszer
addikt
válasz
cappa72
üzenetére

Így már mindjárt más a leányzó fekvése.Köszönöm szépen a fáradozásodat!

Minden olyan, ahogy szeretem. Nincs belső sd, "csak" 13GB szabad hely, ami csak várja az appokat. Meg a 32GB sd kártya (ami belső tárhely, de ez már csak didaktikai kérdés)

Eme zip előtt gyakorta jött egy hiba üzenet, hogy az sd kártya sérült, formázzam újra.
-
vegyszer
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
A terminál emulátor log:
u0_a72@lcsh92_wet_jb9:/ $ su
root@lcsh92_wet_jb9:/ # cd /mnt/sdcard
cd /mnt/sdcard
root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # ls *21*.img
ls *21*.img
NVRAM-2015-May-21.img
protect_f-2015-May-21.img
protect_s-2015-May-21.img
sec_ro-2015-May-21.img
root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # dd if=/sdcard/NVRAM-2015-May-21.img of=/dev/nvram
15-May-21.img of=/dev/ nvram <
10240+0 records in
10240+0 records out
5242880 bytes transferred in 0.676 secs (7755739 bytes/sec)
root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # dd if=/sdcard/protect_f-2015-May-21.img of=/dev/protect_f
f-2015-May-21.img of=/ dev/protect_f <
20480+0 records in
20480+0 records out
10485760 bytes transferred in 0.919 secs (11409967 bytes/sec)
root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # dd if=/sdcard/protect_s-2015-May-21.img of=/dev/protect_s
s-2015-May-21.img of=/ dev/protect_s <
20480+0 records in
20480+0 records out
10485760 bytes transferred in 0.937 secs (11190779 bytes/sec)
root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # dd if=/sdcard/sec_ro-2015-May-21.img of=/dev/sec_ro
015-May-21.img of=/dev /sec_ro <
12288+0 records in
12288+0 records out
6291456 bytes transferred in 0.621 secs (10131169 bytes/sec)root@lcsh92_wet_jb9:/mnt/sdcard # -
vegyszer
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Jelentem, tökéletesen működik. Ki kellett próbálni futó rendszeren, a telóról terminál emulátor segedelmével a minap ajánlott 4 IMG fájl vissza állítása.

Az átpartícionálást követő belső sdsd kártytiltás egy kicsit bekavart. A miui bootloopba esett.

Ment fel a spanyol rom, de rossz módban került fel, a kijelző tapi pontjai eltolódtak. Újratelepítés után már nem kért pin kódot.

Az imei mentés meg ugye mikormikor nincs meg offline? Mikor nincs imei, hogy leszedjem.
SD kártya engedélyezés után lett boot, de látszik a 6 MB memória maradvány.
Annyi baj legyen. -
vegyszer
addikt
Kezd egyre kellemetlenebb lenni az, hogy a töltő csatlakozás megfáradt. Szerintem a gyerekek párszor megrántották, és most már csak akkor tölt minden töltő, amit próbáltam, ha valamelyik irányba meg van feszejtve a töltő. Különben ki is esik.
Az a kérdésem, hogy más esetleg tapasztalat-e ilyen jelenséget?Néztem alin, 7-9$ sz új
-
vegyszer
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Jobban tetszik, hogyha eleve a rom tartalmazza. De ki fogom próbálni ezt is. Köszi. Jópár teszten vagyok túl, valami sosem volt az igazi. A spanyol rom volt eddig az egyetlen, ami tartalmazta, és tökéletesen működött. Kb 2-3s-al hamarabb jelzett, mint ahogy feljött volna a hívás ablak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)