Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tails111
aktív tag
A minden online fiók erősen túlzás, viszont a fontos fiókok már helytálló.
Amikre én tudom használni Gmail, Hotmail, Protron mail+ simplelogin, Tutanota mail, Skiff mail, facebook. 65 fiók regisztrációból ez nem sok. Viszont a legfontosabb személyes fiókokban kapcsolható be. A gmail-ban simán egy + 2fa belépési lehetőséget jelent. Attól hogy hardverkulcs be van állítva simán jelszóval is be tudsz lépni a fiókba. Az MS fiókban már fontosabb szerepet játszik ha jelszó nélkülivé teszed a fiókot. Authenticator + hardverkulcs lehet a belépés tengelye. -
???
Az alább mondat az általad linkelt oldalról származik:Amikor menti jelszavát vagy azonosítókulcsát a Google Jelszókezelőbe, a szolgáltatás egy egyedi kulccsal titkosítja őket.
Átfutottam a cikket, de csak az eszköztitkosítást taglalja, sehol nem láttam, hogy titkosítatlanságra utalna/figyelmeztetne.
Beidéznéd azt a mondatot ami erre utal?Milyen mesterjelszó?
Nem lehetne egy többszörösen bővített mondatban kifejteni? -
ledgeri
nagyúr
Van hogy én sem egyébként de ez még megvan
.
Mivan ha leáll a SL.... Mi van ha leáll a Mail szolgáltatód? Ugyanannyira kritikus mind a kettő! De én freemailen regeltem, majd mentem outlookra, de jött a skiff. Simpleloginnel ez 3 darab átírás volt 2 helyen a 3*200-é 200 helyen. Persze a skiff-nél beválasztottak valami belsőbb körbe, mondván milyen aktív vagyok, majd a pro verzióról mondjak véleményt, mert adnak... puff: minden SL-en.. átállni nem fogok már újra.
A simplelogint megvette a proton, szóval az már egy kutya!PP hírlevélben mondták, jön majd a desktop app. De én is a Simpleloginos előnye miatt kombózok vele, minden jelszóra ott a keepassXC, meg alkalmi bitwarden.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Crypto Trade
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest