- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
instant_h2o
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom nagyon fogjátok unni a mostani szöveget, de laikusként már nincs több ötletem, mint a szívesség kérése. Igazából sok fogalmam nincs a Java-hoz, csak amit autodidakta módon összekapartam, és ez sajnos elég kevés.Honlapot barkácsolok, és a táblázat egyik cellájába szeretnék megjeleníteni órát - ezt eddig össze is tudom ollózni a netről- viszont szeretném annyival megbolondítani a dolgot, hogy amennyiben a kurzort az óra fölé húzom, akkor a dátum jelenjen meg.
Egy komplett kódnak nagyon tudnék örülni ( a dátum/óra lekérdezését szerintem meg tudom oldani, csak a többi nem akar sikerülni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest