Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
instant_h2o
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom nagyon fogjátok unni a mostani szöveget, de laikusként már nincs több ötletem, mint a szívesség kérése. Igazából sok fogalmam nincs a Java-hoz, csak amit autodidakta módon összekapartam, és ez sajnos elég kevés.Honlapot barkácsolok, és a táblázat egyik cellájába szeretnék megjeleníteni órát - ezt eddig össze is tudom ollózni a netről- viszont szeretném annyival megbolondítani a dolgot, hogy amennyiben a kurzort az óra fölé húzom, akkor a dátum jelenjen meg.
Egy komplett kódnak nagyon tudnék örülni ( a dátum/óra lekérdezését szerintem meg tudom oldani, csak a többi nem akar sikerülni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest