- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
+ többiek:
Köszönöm a válaszokat. Igen, még nincs tapasztalat TS-el egyelőre. Jelenlegi állás szerint több fájl is lesz, egymásra való hivatkozással. Így akkor marad valami module bundler. Akkor#8111K1nG HuNp: Olyan szemptonból írtam, hogy azért mégiscsak van interface, class, meg öröklés, szemben egy pure JS környezettel (+típusosság). Azzal már tisztába kerültem, hogy végül ugyanúgy JSre fordul az egész és a validáció is csak fordítási idejű.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy egyszerűbb webes alkalmazás elkezdése előtt állok. Egyelőre csak kliensoldal lenne, szerveroldal nem kapcsolódna hozzá (beágyazva lenne egy már működő rendszerbe, amivel JS APIn keresztül kommunikálna). Külső JS libek is lennének használva.
Első körben Typescriptet gondoltam használni, mivel nem túl bonyolult és mégiscsak típusos, OO szemlélethez közelebb áll, mint a sima JS. Viszont teljesen tapasztalatlan vagyok, hogy kizárólag kliens oldalon használva milyen eszközzel lenne érdemes tesztelni, buildelni (pl. webpack)?
Vagy megoldható kéne legyen, hogy TSben írt, több modulból álló alkalmazás kizárólag egy tsc fordítás után böngészőben tesztelhető legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Arc Raiders
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm a válaszokat. Igen, még nincs tapasztalat TS-el egyelőre. Jelenlegi állás szerint több fájl is lesz, egymásra való hivatkozással. Így akkor marad valami module bundler. Akkor