- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
+ többiek:
Köszönöm a válaszokat. Igen, még nincs tapasztalat TS-el egyelőre. Jelenlegi állás szerint több fájl is lesz, egymásra való hivatkozással. Így akkor marad valami module bundler. Akkor
#8111K1nG HuNp: Olyan szemptonból írtam, hogy azért mégiscsak van interface, class, meg öröklés, szemben egy pure JS környezettel (+típusosság). Azzal már tisztába kerültem, hogy végül ugyanúgy JSre fordul az egész és a validáció is csak fordítási idejű.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy egyszerűbb webes alkalmazás elkezdése előtt állok. Egyelőre csak kliensoldal lenne, szerveroldal nem kapcsolódna hozzá (beágyazva lenne egy már működő rendszerbe, amivel JS APIn keresztül kommunikálna). Külső JS libek is lennének használva.
Első körben Typescriptet gondoltam használni, mivel nem túl bonyolult és mégiscsak típusos, OO szemlélethez közelebb áll, mint a sima JS. Viszont teljesen tapasztalatlan vagyok, hogy kizárólag kliens oldalon használva milyen eszközzel lenne érdemes tesztelni, buildelni (pl. webpack)?
Vagy megoldható kéne legyen, hogy TSben írt, több modulból álló alkalmazás kizárólag egy tsc fordítás után böngészőben tesztelhető legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Logitech Z623
- Honda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest