Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Sziasztok,
JS-hez nálam jobban értő (ez kb. bárki
) véleménye érdekelne: adott egy oldal, jsp és sok sok gány és tré JS kód ... submitnál gond van, JS-ből van a submit, ott fut minden, és egy elég reprodukálhatatlan hiba van. Jól töltődnek ki a mező adatok, amikor beviszi az ember, submitnál meg hol jól menti el, hol nem, van amikor csak 1 szar, van amikor több (ez egy nagy táblázat, child row-k meg minden van). Backendre már a szar adat megy, szóval UI oldalon van a gond. Az ilyen reprodukálhatatlan hol jó hol nem jó dolog mindig valami konkurens issue, az a baj kevéssé értek én ehhez a JS-hez, ráadásul bőséges és gány kód van itt
esetleg valakinek mond ez valamit rögtön, hogy valami tipikus hiba? Vagy mit nézzek, hogy lehet ezt jól reprodukálni, kidebugolni? Jó lenne nem nagyon sok időt eltöltenem vele, mielőbb fixálni kellene. 
-
-v-
addikt
Sracok, miert nem all meg a firebug a breakpointnal? Extjs 5 ... cache-t kikapcsoltam, probaltam tobb verziot, de a viewcontrolleremben marhara nem all meg ... mit csinaljak vagy mivel debugoljak?
-
-v-
addikt
Sracok, extjs 5-tel nyomul mar valaki?
-
-v-
addikt
Tudtok mondani valami legegyszerűbb ingyenes tool-t amivel UI mockupokat tudok rajzolgatni?
Valamit, ami bevált.. extjs-es ui-hoz kéne.Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) véleménye érdekelne: adott egy oldal, jsp és sok sok gány és tré JS kód ... submitnál gond van, JS-ből van a submit, ott fut minden, és egy elég reprodukálhatatlan hiba van. Jól töltődnek ki a mező adatok, amikor beviszi az ember, submitnál meg hol jól menti el, hol nem, van amikor csak 1 szar, van amikor több (ez egy nagy táblázat, child row-k meg minden van). Backendre már a szar adat megy, szóval UI oldalon van a gond. Az ilyen reprodukálhatatlan hol jó hol nem jó dolog mindig valami konkurens issue, az a baj kevéssé értek én ehhez a JS-hez, ráadásul bőséges és gány kód van itt
esetleg valakinek mond ez valamit rögtön, hogy valami tipikus hiba? Vagy mit nézzek, hogy lehet ezt jól reprodukálni, kidebugolni? Jó lenne nem nagyon sok időt eltöltenem vele, mielőbb fixálni kellene.