- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
ez nem jo, mert az asyncron hivast szinkronna teszi. Ajax-nak pont az async a lenyege. igy a weboldalad blokkol amig nem kap vissza valaszt a szervertol, amit te nem akarsz.
A legjobb, hogy ha annak a div-nek az id-jet is felkuldod a szervernek amit updatelni akarsz, es a response-ban visszakuldod.
-
Male
nagyúr
Közben gugliztam tovább, találtam egy megoldást, csak ez meg lassú...
xmlhttp.open("GET","adataim_2_selectekhez.php?kivalasztott="+kivalasztott+"&mi="+mi+"&sorszam="+sorszam+"&preselect="+kov_preselect,false);
Így megvárja mindig a szerver válaszát... kérdés, hogy van e ennél jobb módszer? Illetve hogy ez 100%-os e...
-
shev7
veterán
azert mukodik igy, mert ha timeout-ot hivsz akkor a kovetkezo tortenik:
a hivas bekerul egy hivasi sorba, es akkor kerul meghivasra, ha az ido lejart, es eppen semmi nem fut (javascripted egy szalon fut). Ebben az esetben ez azt eredmenyezi, hogy a fuggvenyed masodszor akkor hivodik meg amikor az elso mar biztosan befejezodott, igy nem tudnak osszeakadni.
-
Male
nagyúr
Megoldottam... de valaki ezt magyarázza meg nekem, mert nem bírom felfogni...
Tehát ehelyett:
<script type="text/javascript">
showSelects('3','fo','4','kepes4_al','3');
showSelects('3','al','4','kepes4_szint','3');
</script>Ezt használva:
<script type="text/javascript">
showSelects('3','fo','4','kepes4_al','3');
var t=setTimeout("showSelects('3','al','4','kepes4_szint','3')",0);
</script>...tökéletesen működik...
Tehát 0 ezredmásodpercig váratom, és akkor jól megy... mégis mi a fenét befolyásol ez???
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest