- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hiperFizikus #9959 üzenetére
Értjük mi, hogy a részleteket a hátad mögé akarod tudni, de minden rosszindulat nélkül írom, hogy nézz utána, hogy mit, miért és hogyan (nem) szoktak csinálni. Ilyen pl. a prototype módosítása.
Gondolom nem csak magadnak szánod amit csinálsz, hanem ahogy láttam, közzé is tetted. Ha olyat is tartalmaz, ami antipattern, akkor felesleges közzétenni, mert kompatibilitási problémákat okozhat és emiatt tényleg nem fogja más használni.
Csak egy javaslat: a prototype.js és a mootools történetének nézz utána! Nem véletlen, hogy ezek használatát ma már kerülni kell...
-
válasz
hiperFizikus #9959 üzenetére
Szerintem élsz némi fogalomzavarban, ezért lehet mindez.
Azalert()
egy olyan metódus, amely egyike a felhasználók felé történő kommunikációnak.
Aconsole
pedig a fejlesztőknek van fenntartva, működés ellenőrzésre, folyamatábrákra, logolásra, debug-olásra és még sorolhatnám.
Éppen ezért ezutóbbi nem igényel interakciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest