- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Látod, ez egy jelentős különbség edari hozzáállásához képest. Te ész érvekkel és példákkal cáfolod meg most a kijelentésemet, ami így elfogadható és érthető.
Azt természetesen nem lehet elvárásként kezelni, hogy pl az említett Webáruház amelynek szerves része az adatgyűjtés / adatmódosítás, regisztrált felhasználók kezelése, etc. szimplán PHP & SQL kombóval működjön. Megoldható persze, de nem feltétlen éri meg vele bajlódni. Plusz ugye PureJS-el kivitelezhetetlen

Megnéztem viszont a Folklóradatbázist is. Látom, hogyan épül fel és mit csinál, illetve azt is, hogy miért így.
Viszont az is itt van a szemem előtt, hogy konkrétan én magam is építettem hasonlóképpen működő site-ot, igaz, PureJS használatával, mert leültem megírni. Amikor viszont azt megosztottam veletek, elég negatív hangvételűek voltak a kommentek, pl hogy "Miért JS végzi a CSS feladatát?", "Miért kell az adatokat máshonnan betölteni?", etc.
Látom azt is, hogy itt nem csak adatok megjelenítéséről van szó, mint nálam volt. Szintén van adatbáziskezelés, regisztráció, felhasználói adatbázis, stb.
Persze a mögöttes dolgokat nem láthatjuk (pl PHP, SQL), már amennyiben vannak.
Ezzel a megoldással egyébként az a baj (szerintem és aszerint, amit erről hallottam, tehát lehet, nincs igazam), hogy a böngészőmotorok általi előre-sorolását mindössze annak köszönheti, hogy mekkora napi látogatószámmal rendelkezik, mert habár adatok tekintetében folyamatosan bővül, az alap HTML közben mit sem változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest