- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
nevemfel #9118 üzenetére
player.cueVideoById(videoId) - ezen izzadtam is jó pár percet, akkor ezert nem ertettem.
Van még pár dolog ami nem világos, de mára már igen kifáradt az agyam.
Szépen átrágom magam rajta, mert nagyon nem értem mi merre miert hogyan.Ezt iframe -val csináltam először meg, de ahhoz nem tudtam lejátszó gombot rendelni.
Majd youtube oldalán írták, hogy api-val kell. Az meg nekem magas, így csak kimásoltam, és próbálgattam.Már addig eljutottam, hogy kiszedtem a teljes oldalt amit az a pár sor lerenderel, azzal akartam megoldani, mert ott iframe van ismét, és azzal meg tudom oldani. De addigra te megcsináltad, és most azzal izzadok
Azert elszomorít, hogy töb mint 1 év után a függvények még mindig kifognak rajtam
De lesz ez még így se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged