- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm, átnézem mindenképp. Belekezdtem már akkor, csak sok dolog közbejött.
Lenne egy másik kérdésem is:
Tegyük fel, hogy van egy oldalam, aminek van 2 menüpontja. Telik-múlik az idő, a felhasználók használják az oldalt. Aztán úgy látom jónak, hogy azt a 2 menüpontot 5-re bővítem.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a frissített oldalszerkezet eljusson a felhasználókhoz?
Mert sima újratöltésnél ugye csak cache-ből dolgozik, így gondolom, ha "nem muszáj", nem fogja megnézni, van-e újabb source verzió. Így amíg nem tölti le a frissített fájlokat az új menüpontokkal, addig én hiába csináltam meg az 5 menüpontot, a felhasználó csak 2-t fog látni.Hogyan szoktátok, hogyan lehet ezt kezelni? Mi a bevált módszer erre? Van esetleg egy változó, hogy bizonyos időközönként ellenőrizze, van-e újabb source verzió? De ez így nem lenne teljesen jó, mert ha megcsinálom egyik nap, szeretném, ha másnap már használnák az új fájlokat. Szóval olyan opció kellene (ha van, ha lehetséges), hogy ha módosítok, akkor a következő töltésnél már az új változatot szedje le a kliens.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- SörcsaPH!
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest