Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Persze, jogos minden gondolat.

Azért nem írtam eddig, mert egyszerűsítettem, mert az előző változat már ránézésre is túlbonyolított volt.
Így talán egy fokkal egyszerűbb, és van benne példa is:
https://jsfiddle.net/4awv16hg/3/ (konzolba logolással)
https://jsfiddle.net/4awv16hg/4/ (konzolba logolás nélkül, ha zavaró lenne a sok plusz sor)Itt csak 1 elemen futtatom,
ifhasználatával, arra szépen lefut. Amúgywhile-lal akarom (mert ha ez a függvény meghívódik, akkor 1 találat már biztosan van, szóval egyszer mindenképp le kell futnia), csak az a baj, ha átírom az if-et while-ra, akkor lefagy egy időre (felteszem, ismét valahol infinite loop) (logolásnál látszik, hogy valami nem stimmel a loop-ban), a logolás nélküliben pedig a konzolban írja, hogy "Invalid string length at markText".Szóval valószínűleg a ciklusban hibázok valamivel, mert a logban látszik, hogy a textContainerLocal elkezd "önmagába írni" már azután is, hogy elvileg megtalálta mindkét bejegyzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest