Hirdetés
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
Én azt javaslom, hogyha sok képet akarsz megjeleníteni, akkor használj progresszív képbetöltést, tehát csak akkor kérd le a képet, ha az oldal görgetése a képhez ér (vannak rá kész libek), vagy inkább használj valami galériát, ami szintén nem tölti be az összes képet előre, csak ha a képlapozás odaér (szintén ezernyi kész program van rá, ami előre is tölt x darabot, lapozás irányától függően.)
-
martonx
veterán
"és hátha valóban ez a jó megoldás" - nem hátha, hanem ez az egyetlen jó megoldás. Ez egy publikus topik, amellett hogy segítünk, én legalábbis arra is próbálok odafigyelni, hogy ne szerepeljenek hülyeségek, tévutak, másokat ne vigyenek félre hülyeségek, még ha valakinek éppen nagyon be is csípődött a saját ötlete (ami önmagában elvi szinten nem is lenne hülyeség, csak épp megvalósításkor minden elvi előnye el is úszna).
CDN-re nem kell sokat találgatni, valamelyik nagy felhő providernél be kell regelni, és elkezdeni használni. AWS, Azure, Google Cloud mindegyik tud CDN-t, és ezek mindegyike sokáig velünk lesz még szerintem. És ahogy mondtam a te szinteden ingyenesek, majd ha lesz napi több ezer látogatója az oldaladnak, akkor elkezdhetsz fizetni havi 1-2EUR-t nekik a CDN-ért. Regisztráció után X ingyenes keretet szoktak adni 1 évig, szóval nyugodtan próbáld ki, első hónap után látni fogod, hogy normál esetben mennyit kellene fizetned (tippre a te felhasználásoddal csak CDN esetben nullát).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest