Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lanszelot
    addikt

Ez a fajta asszociatív tömb nem létezik JS-ben, a legközelebbi az egy objektum, aminek string paraméterei vannak (ahogy át is jön json-ban). Ez nem tömbbe kell beleerőszakolni, hanem meg kell tartani objektumnak és stingként kell hivatkozni az elemekre:
    const json = '{"0":0, "5":0}';
    const obj = JSON.parse(json);
    console.log(obj[0]);
    console.log(obj[5]);
    console.log(obj);
    obj[8] = 1
    console.log(JSON.stringify(obj));
    > 0
    > 0
    > Object { 0: 0, 5: 0 }
    > "{"0":0,"5":0,"8":1}"

A számból álló kulcsokat tényleg nem szereti JS, mert az objektum kulcsai csak stringek lehetnek.

Hello,
    Pontosan ugyanazt beÍrtam amit a srác 3:12-nél neki át vált pirosra a szöveg, nekem nem.
    Miért?
    Karakterről karakterre megnéztem, pont ugyanaz a html és a js is. /css üres neki is, később látszik majd/
    Chrome alatt és Edge alatt is néztem, nekem fekete marad.
    console fül alatt nincs hiba Chrome alatt
    Edge alatt hibakód - nem tudja betölteni a favicont - de nincs is rá hivatkozva, tehát nem értem miért dobja ezt a hibát.
    /nem tudom hogy tudok ide kódot beszúrni ezért csak írni tudom, hogy tuti minden ugyanaz mint neki/

• coco2
    őstag

Ez a fajta asszociatív tömb nem létezik JS-ben, a legközelebbi az egy objektum, aminek string paraméterei vannak (ahogy át is jön json-ban). Ez nem tömbbe kell beleerőszakolni, hanem meg kell tartani objektumnak és stingként kell hivatkozni az elemekre:
    const json = '{"0":0, "5":0}';
    const obj = JSON.parse(json);
    console.log(obj[0]);
    console.log(obj[5]);
    console.log(obj);
    obj[8] = 1
    console.log(JSON.stringify(obj));
    > 0
    > 0
    > Object { 0: 0, 5: 0 }
    > "{"0":0,"5":0,"8":1}"

A számból álló kulcsokat tényleg nem szereti JS, mert az objektum kulcsai csak stringek lehetnek.

Jó lesz, köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák