- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"mivel ugye ha egy 16 tracket tartalmazó CD-t akarsz eladni, akkor szeretnéd, hogy mindegyik dalba bele lehessen hallgatni"
Ez egyáltalán nem indokolja, hogy duplaklikkelni kelljen.Szóval nem magyaráztál meg igazából ezzel még semmit.
Egy playlistnél miért kéne, hogy duplaklikkre működjön? Semmi logika abban, hogy első klikkre ki legyen választva a szám, második klikkre induljon el. Nem is így szoktak működni a lejátszók. A YouTube-on sem így működik. A jPlayer hivatalos oldalán sem így működik:
http://jplayer.org/latest/demo-02-video/
meg úgy általában nem így szokott működni.Mert totál logikátlan. EGY kattintásra ki kéne választania a számot, és elindítani.
Azt meg nem értem, hogy miért nem működik. Igazából debuggolni kellene, hogyan fut le a kód. Felrakhatnál egy jsFiddle-demót is róla, hogy ki tudjuk próbálni, külön működik-e. Működnie kéne elvileg, csak agyalni kéne rajta, most miért nem teszi, nekem sajna most nincs időm tesztelni...
Viszont a külön jsFiddle-demó gyorsíthatna a dolgon.
Viszont azt kéne kiderítened, hogy ez a duplaklikkelési kényszer HOL kerül beállításra, mert az fontos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest