Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Remélem a tényleges kódban indentálsz, és csak a fórummotor miatt ilyen olvashatatlan... Emiatt (is) egy kicsit nehéz megítélni, hogy nem-e futsz túl hosszú köröket a probléma körül spirálban.
Például a kettővel ezelőtti kérdésnél nem értettem, hogy miért használsz push-t a tömbre - JavaScriptben a [] operátorral akármilyen indexnek tudsz értéket adni, nem kell kézzel növelgetni.
Meg amúgy az alapprobléma is olyan, hogy lehetnek rá kész algoritmusok. Maga a stringtávolság témakörben ott a Levenshtein távolság, bár telefonszámokhoz lehet overkill. Mondjuk regexelni is szinte biztosan (bár nem látom tisztán hogy hol jön a képbe).
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
Jah és ez az egész macera azért, mert az Array.indexOf() csak az első elemet dobja vissza, és nincs egy jó kereső metódus a natív Array() objektumban, így csináltam egyet magamnak.
(Gondolom ha majd vmikor elkezdtem használni vmelyik könyvtárat, akkor a homlokomhoz fogok csapni előbb-utóbb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Horgász topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest