- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs #3394 üzenetére
"Amit meg tudsz hívni, az a lejátszó publikus 'play' metódusa - de arról ugye tudja a lejátszó, hogy nem a gomb váltotta ki, hanem egy külső script hívta meg - így nem is számolja a lejátszást."
Mondjuk erről nem lenne rossz látni inkább valami hivatalos állítást, hogy mik okozhatnak különbséget a lejátszásban, és az API-n keresztüli lejátszás miért okozza azt, hogy az nem számolódik bele a lejátszásba. De simán el tudom képzelni, hogy az lenne az indok, hogy nincs közvetlen "user interaction", és ha automatikusan lejátszódik pl. egy reklámvideó (pont amilyet a kérdező akar beágyazni), akkor azt nem biztos, hogy a felhasználó meg is akarta nézni, mert esetleg akaratán kívül automatikusan lejátszódott a videó. Ebben az esetben viszont amit szeretne, az nem is megvalósítható, legalábbis az eddigi próbálkozásokkal (de hogy az előbb a Java applet hogy jött ide, na arra nagyon kíváncsi lennék... szerk.: rendben, azóta kiderült Tapsi hozzászólásából, hogy csak nagy tévedésből keverte ide).
-
megalover
tag
válasz
sztanozs #3394 üzenetére
Áááá, sejtettem, így viszont ugrott a koncepcióm.
Valahogy sejtettem, mert eddig még sehol nem láttam olyat, ahol meg tudták volna ezt oldani. Az a különös számomra ebben az egészben, hogy beágyazott videóknál egy egyszerű kattintással való elindítást már megtekintésnek számol. Viszont még egy megoldást lehetségesnek tartanék, legalábbis ha van rá ilyen script utasítás... Szóval olyat nem tudok, hogy a képernyő egy adott koordináta pontjára szimuláljon/végezzen egérkattintást az oldalamon? Mert az lehet hogy működne - igaz hogy a különböző kijelző felbontásoknál ez is problémás lenne - vagy ilyen esetben is meg tudná azt különböztetni az API a valódi egér kattintástól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest