-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem tudom, egy óriási css állít mindent, gondolom lesz eltérés hogy div vagy li.
minden divekkel van megcsinálva, és ha az egyiket pár pixellel odébb akarta rakni a fejlesztő (grafikus), akkor berakott elé egy pár pixeles üres divet, meg lapozásoknál, kattintásoknál, minden átccs-ezve, stb. fél képernyőnyi cucc több ezer sorral megoldva
én ebbe nem változtatok semmit.
most az a feladat, hogy az előre html-be beírt cucc helyett dinamikusan állítsam elő, azért szeretnék pont olyan struktúrátA lényeg, h a felület menjen, jön majd valaki, aki majd megcsinálja értelmesen ugyanezt. de addig is működnie kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én ebbe nem változtatok semmit.